2019.02.27. 18:26:45 9690 282

Alexy E. és Marsha Sinetar gondolatai sikerről és boldogulásról
A hír elolvasásával 500 Ft-tal növelheted a nyereményedet. Ha tag vagy, jelentkezz be, ha új vagy, regisztrálj itt (ingyenes)!

A szerző, Alexy E. rögtön az Előszóban a következőket jegyzi le: „Minden ember vágyának és törekvésének végső célja a siker és boldogság.” Rendben van. Tudomásul vesszük a bölcs meglátások egész sorát, aztán a kezdetben életünkbe belengett mámorból kijózanodva fogadjuk a kérdések garmadáját. Milyen fogódzókat kínál a keresőnek Alexy?

Sikeresség - PROAKTIVdirekt Életmód magazin és hírek - proaktivdirekt.com Sikeresség
 1. A gondolat ereje: „A gondolat, mint villamosenergia.”
 2. A magnetizmus hajtóereje, azaz: „Az ember, mint mágnes” koncepciója.
 3. Hit, önbizalom.
 4. A hetyke, hiú vágyak és epekedések átformálása pozitív töltetű energiává.
 5. Öntudatos akarat – céltudatosság, erő és akarat korrelációja.
 6. A szuggesztió mint hajtóerő (például gondolatszuggesztió)
 7. Autoszuggesztió, mint az önnevelés egyik hatásos eszköze
 8. A továbbiakban beszél még a magnetikus szemről (mint a siker egyik hatásos fegyveréről); az öntudatos emberről; a koncentráció kiemelt fontosságáról; a hangról, mint egyéni varázserővel bíró eszközről; sőt a telepatikus kommunikáció mibenlétéről egyaránt.

Személyes kedvenc passzusok a könyvből: vonzóerő, érzék-szellem háborúja, erősakaratúság kérdése, önfejűség és találékonyság egymáshoz való viszonyulása, a szellemi készségek mérhetetlen ereje és kibontakoztatásuk.

Marsha Sinetar Csináld, amit szeretsz – és a pénz követni fog!

Szubjektív üzenetkódok a következő gondolattámpillérek voltak:

 • Minden a vággyal kezdődik, majd a gondolatokkal való kommunikációval folytatódik
 • Annak a megfogalmazása, hogy tulajdonképpen mi is az, amit keresünk, mit akarunk elérni, megvalósítani (mondhatni, melyek: a perszonális motivációs igény-komponensek, hiszen mindenkinek más és más)
 • Ami szükséges: „belső ösztökélés”, annak elérése érdekében, hogy „szakmai előrelépés”, „személyes fejlődés”, „magas önértékelés” álljon be az életünkbe. Ilyenkor lelkesedés, megelégedés, folyamatos energia-jelenlét észlelhető. Annak a képességnek az elérése, hogy saját erőforrásainkat kamatoztassuk.
 • Amit úgy nevezek: akadálydöntögető magatartás (berögzült tévhitekből kivetkőzés, negatív gondolatok lehámozása stb.). Csupán egyetlen dologról vagyunk hajlamosak megfeledkezni… A fenti gondolatcseppek elolvasását követően talán azt a következtetést vonja le, hogy mindez ki van pipálva, mindezeket én már tudom, minderről már van fogalmam, véleményem stb. Ehhez csupán egyetlen kérdés csatolódik: követjük-e az egyáltalán nem újdonságként ható „receptnek” minősített tanácsok, javaslatok, jóindulatú útmutatások, ösztönzések egész sorát?

Amiről, akiről a legtöbbször elfelejtünk kérdezni: Saját magunk… Elmulasztunk tudomást venni egyéni talizmánjainkról, a szavaink, gondolataink hajtóerejéről, ami már (lássuk be… tegyük a szívünkre a kezünket) nem csupán az ezoterikus vízvezetékekből folyik, hanem a pragmatikus, életközeli napokba is beáramlott.

Madame Marie du Deffand azt mondta, hogy „A távolság jelentéktelen dolog. Egyedül az első lépés az, amit nehéz megtenni.” Kezdjük el még ma. Én is, Ön is, Te is, Mi mindannyian…

Első lépésnek nyilvánul(hat):

 • Önmagunk megismerése (ehhez való hajlam, ennek igénye).
 • Az egyéni tálentumok megismerése, kibontakoztatása (amelyhez a Másik ember, mint tükör nélkülözhetetlen).
 • Az akaraterő- kitartás-önuralom edzése és céljaink eléréséhez igazítása.
 • Gondolkodásmód-értékelés (amennyiben szükséges, akkor átértékelés)

Folytatja?

A kötvényt egy héten belül küldjük e-mailen a neked@proaktivdirekt.com címről. Kérjük tedd ezt a címet a leveleződ címjegyzékébe, hogy megkapd. Elolvastam és elfogadom a biztosítási feltételeket, igénylem az ingyenes Colonnade baleset-biztosítást. Hozzájárulok, hogy az Colonnade vagy megbízottja a biztosítási ajánlataival telefonon megkeressen. Hozzájárulásodat visszavonhatod a Colonnade címére (1388 Budapest, Pf. 14.) küldött levélben vagy telefonon: 801-0801. Letöltöm a biztosítási feltételeket.

Ha tetszett, kedveld:  |  Ha nem tetszett, írd meg miért nem!

Oszd meg a cikket és nyerj...