2019.08.16. 17:25:28 2534 31

Ahogy a csillagjegyek az otthonukat dekorálják – Az Oroszlántól a Bakig
A hír elolvasásával 500 Ft-tal növelheted a nyereményedet. Ha tag vagy, jelentkezz be, ha új vagy, regisztrálj itt (ingyenes)!

Nemrégiben megismerhettük, hogy az első hat csillagjegy képviselői miként gondolkoznak a lakberendezés témájában. Természetes, hogy idővel a további csillagjegyek is középpontba kerüljenek. Most jött el az idő annak kiderítésére, hogy születési dátumuk miként határozzák meg az ízlésünket.

Modern nappali - PROAKTIVdirekt Életmód magazin és hírek - proaktivdirekt.com Modern nappali

Oroszlán (07.23.-08.22.) – vibráló és élénk

A jegy otthonában is szívesen kerül a figyelem középpontjába. Megragadó bútorai, a világos, mégis merész színek ehhez csodás dekorációként szolgálnak. A nagy nappali helyet még vendéglátáskor is a több, kisebb helyiséget részesíti előnyben. Az esztétika ellenőrzéséhez pedig mi más sietne segítségéül, mint jó néhány tükör?

Szűz (08.23.-09.22.) – stílus és egyszerűség

A Szűz szülöttek nem vágynak túl sok dologra, hiszen, hogy biztonságban érezzék magukat, minden az ellenőrzésük alatt akarnak tartani. Kedvelik a semleges, sok mindennel kombinálható színeket. Szeretik a többfunkciós tárgyakat, a rejtett fiókokat és az ötletes tárolókat. A lényeg, hogy az életteret tisztán és rendezetten tudják tartani.

Mérleg (09.23.-10.22.) – harmonikus és ízléses

Célja a kiegyensúlyozott környezet megteremtése otthonában is. A bútorok és a falak, többnyire pasztell színeivel szintén az egyensúlyra törekszik. A szobák ízlésesen úgy illeszkednek egymáshoz, hogy nem túl tökéletesek, és semmiképp sem zsúfoltak. Az elegáns hatást a szellős függönyökkel és a dekoratív apró kiegészítőkkel érik el.

Skorpió (10.23.-11.21.) – privát és fűszeres

A Skorpiók egy kis erdei vityillóban is jól tudnák magukat érezni, hiszen szeretik a magántulajdont láthatatlanul és rejtélyesen tartani. Azonban az otthonukban feltétlenül szükségesnek érzik a személyiségjegyeik hangsúlyozását. A legtöbb jeggyel ellentétben kimondottan kedvelik a sötétebb tónusokat és színeket. A diszkrét videokamerás rendszerekre szívesen áldoznak.

Nyilas (10.22.-12.21.) – kompakt és kreatív

Hiába nem szeret sok időt otthon tölteni, azért elegendő ötlete van az álomotthon berendezésére: Az apró házakat részesítik előnyben, ugyanakkor elegendő helyet hagynak az emlékek életben tartásához szükséges tárgyaknak. Az utazások alkalmával összegyűjtött relikviák és a rengeteg fotó mind központi helyet kapnak.

Bak (12.22.-01.19.) – okos megoldások és kecsesség

A szervezettség és a könnyen kezelhetőség vezérli a Bakot, amikor új lakhelyén rendezkedik be. A hatalmas, számtalan fiókkal rendelkező íróasztal és az erős polcok lehetőséget adnak neki arra, hogy ne kelljen keresgélnie, ha használni szeretne valamit. A minimalista gondolkodásmód náluk a hatékonysággal párosul a lakberendezés terén.

Forrás: thespruce.com/how-each-zodiac-sign-would-decorate-their-dream-home-4692311

A kötvényt egy héten belül küldjük e-mailen a neked@proaktivdirekt.com címről. Kérjük tedd ezt a címet a leveleződ címjegyzékébe, hogy megkapd. Elolvastam és elfogadom a biztosítási feltételeket, igénylem az ingyenes Colonnade baleset-biztosítást. Hozzájárulok, hogy az Colonnade vagy megbízottja a biztosítási ajánlataival telefonon megkeressen. Hozzájárulásodat visszavonhatod a Colonnade címére (1388 Budapest, Pf. 14.) küldött levélben vagy telefonon: 801-0801. Letöltöm a biztosítási feltételeket.

Ha tetszett, kedveld:  |  Ha nem tetszett, írd meg miért nem!

Oszd meg a cikket és nyerj...

További cikkek a témában