2016.07.26. 15:16:51 4702 167

Agyonlőtték a két franciaországi túszejtőt
A hír elolvasásával 500 Ft-tal növelheted a nyereményedet. Ha tag vagy, jelentkezz be, ha új vagy, regisztrálj itt (ingyenes)!

Agyonlőtte kedden a francia rendőrség azt a két, késsel felfegyverkezett támadót, akik valamivel korábban túszokat ejtettek egy észak-franciaországi kisváros templomában - jelentette híroldalán a BBC brit közszolgálati televízió.

Saint-Etienne de Saint-Etienne-du-Rouvray | Forrás: rouen.catholique.fr - PROAKTIVdirekt Életmód magazin és hírek - proaktivdirekt.com Saint-Etienne de Saint-Etienne-du-Rouvray | Forrás: rouen.catholique.fr

források szerint a támadók a normandiai Saint-Etienne-du-Rouvray településen négy-hat embert - a Le Figaro című francia napilap értesülései szerint egy papot, két apácát és két hívőt - tarthattak fogva.

A Le Figaro úgy tudja, egy apácának sikerült elmenekülnie a templomból a támadók elől, ő értesítette a rendőrséget.

A France 3 televízió értesülései szerint több lövést lehetett hallani a helyszínen, ahova a rendőrség és a készenléti szolgálatok munkatársai is felvonultak.

A rendőrség szerint az egyik túsz életét vesztette.

Bernard Cazeneuve francia belügyminiszter úton van a településre.

Forrás: MTI

A kötvényt egy héten belül küldjük e-mailen a neked@proaktivdirekt.com címről. Kérjük tedd ezt a címet a leveleződ címjegyzékébe, hogy megkapd. Elolvastam és elfogadom a biztosítási feltételeket, igénylem az ingyenes Colonnade baleset-biztosítást. Hozzájárulok, hogy az Colonnade vagy megbízottja a biztosítási ajánlataival telefonon megkeressen. Hozzájárulásodat visszavonhatod a Colonnade címére (1388 Budapest, Pf. 14.) küldött levélben vagy telefonon: 801-0801. Letöltöm a biztosítási feltételeket.

Ha tetszett, kedveld:  |  Ha nem tesztett, írd meg miért nem!

Oszd meg a cikket és nyerj...