2018.11.26. 07:33:37 8836 334

A reggeli dugóban, az autóban segítette világra gyermekét egy apuka
A hír elolvasásával 500 Ft-tal növelheted a nyereményedet. Ha tag vagy, jelentkezz be, ha új vagy, regisztrálj itt (ingyenes)!

Hihetetlen lélekjelenléttel, az autóban segítette világra gyermekét egy martonvásári apuka, akinek a reggeli dugóban kellett volna elérnie a kórházig. A baba azonban máshogy döntött.

Síró újszülött - PROAKTIVdirekt Életmód magazin és hírek - proaktivdirekt.com Síró újszülött

Az alábbi rövid beszámoló olvasható az OMSZ Facebook oldalán:

AUTÓBAN SEGÍTETTE VILÁGRA GYERMEKÉT A REGGELI FORGALOMBAN A HŐS ÉDESAPA

Hajnalban kezdődtek a fájások annál a mindenórás martonvásári kismamánál, aki férjével indult kórházba a reggeli órákban. A zsúfolt forgalomban a sofőr ugyan mindent megtett gyorsabb haladásért, de a több tíz kilométeres út után, a kórháztól pár száz méterre a baba nem várt tovább.

A felkészült apuka azonnal félreállt egy benzinkúton és értesítette a mentőket, miközben levezette gyermeke születését. „Annak ellenére, hogy még hasonló helyzetben sem volt, felkészültségével és higgadtságával hatalmas segítséget nyújtott gyermeke világrajövetelében”- mondta el a vonal másik felén ülő mentésirányító. Budai bajtársaink pillanatok alatt helyszínre érkeztek és ellátták a gondosan takaróba burkolt, egészséges kisfiút és a kismamát. Végül stabil állapotban szállították őket kórházba a hős édesapa kíséretében.

Gratulálunk! Az újszülöttnek boldog, egészséges életet kívánunk!

Forrás: Facebook.com/orszagosmentok

A kötvényt egy héten belül küldjük e-mailen a neked@proaktivdirekt.com címről. Kérjük tedd ezt a címet a leveleződ címjegyzékébe, hogy megkapd. Elolvastam és elfogadom a biztosítási feltételeket, igénylem az ingyenes Colonnade baleset-biztosítást. Hozzájárulok, hogy az Colonnade vagy megbízottja a biztosítási ajánlataival telefonon megkeressen. Hozzájárulásodat visszavonhatod a Colonnade címére (1388 Budapest, Pf. 14.) küldött levélben vagy telefonon: 801-0801. Letöltöm a biztosítási feltételeket.

Ha tetszett, kedveld:  |  Ha nem tetszett, írd meg miért nem!

Oszd meg a cikket és nyerj...