2015.02.15. 16:36:29 6298 181

A nők is bírják a gyors hajtással járó adrenalint!
A hír elolvasásával 500 Ft-tal növelheted a nyereményedet. Ha tag vagy, jelentkezz be, ha új vagy, regisztrálj itt (ingyenes)!

Az elektromos hajtású Tesla gyakorlatilag zajtalan, ami egyértelműen bejön nemcsak a nőknek, hanem a férfiaknak is. Ezenkívül meglepően jó a gyorsulása, ami főként a pasiknak szokott fontos lenni. Vagy mégsem? Most két nő tesztelte, akik nagyon is élvezték a gyorsulást!

Nők egy Teslában - PROAKTIVdirekt Életmód magazin és hírek - proaktivdirekt.com Nők egy Teslában

A női autó a férfiak számára többnyire valami pici, gömbölyű, ezerféleképpen rakodható városi kisautót jelent, amiből jól ki lehet látni, és valamilyen smink színében érkezik. Fel lehetne sorolni még több sztereotípiát is, ám általánosságban annyi talán igaz, hogy a nők nagy része máshogy viszonyul az autókhoz. Többségüknek kevésbé fontos, hogy mennyire jól gyorsul egy autó, vagy főleg, hogy milyen a hangja.

Utóbbi szempontból előnyös, hogy a Tesláknak lényegében nincs hangja, de az elektromos motor egyéb kunsztokra is képes. Például arra, hogy dízeleket alázóan gyorsítja az autót. Erre csodálkozik rá két nő a Tesla S P85D-t vezetve. Pont mint egy felszállás valami repülővel, csak itt nem kell becsekkolni, és az ember maga vezet.

Forrás: vs.hu

Ha tetszett, kedveld:  |  Ha nem tetszett, írd meg miért nem!

Oszd meg a cikket és nyerj...