2014.07.14. 08:43:26 3739 15

A németek örültek, az argentinok rendőröket vertek
A hír elolvasásával 500 Ft-tal növelheted a nyereményedet. Ha tag vagy, jelentkezz be, ha új vagy, regisztrálj itt (ingyenes)!

Buenos Airesben rendőröket vertek a csalódott szurkolók az 1-0-ás német győzelem miatt. Németország hosszabbításban rúgott góllal nyerte meg a 2014-es futball világbajnokságot, két, csereként beállított játékosnak köszönhetően. A döntőt Orbán Viktor és fia élőben nézhette.

Német győzelem - PROAKTIVdirekt Életmód magazin és hírek - proaktivdirekt.com Német győzelem

Az argentinok jobban kezdték a meccset, ez valószínűleg okot adott a szurkolóknak a bizakodásra, akik a VB legnagyobb tétmeccsét követően randalírozásba kezdtek.

A 113. percben a cserék összjátéka mentette meg a németeket: a Chelsea-s Schürrle gólpasszát gyönyörűen vette át a Bayernben játszó Götze és belőtte a vb-döntő egyetlen gólját.

A Messiék veresége miatt felbőszült több száz fiatal jelentések szerint üzleteket rongált meg és kövekkel dobálta meg a kivonult rohamrendőröket, akik könnygázzal és vízágyúkkal próbálták feloszlatni a tömeget.

A Buenos Aires belvárosában lévő obeliszk környékén kitört zavargásokban legalább huszonketten megsérültek, köztük tizenöt rendőr. A hatóságok több mint ötven embert őrizetbe vettek.

Forrás: vs.hu

Ha tetszett, kedveld:  |  Ha nem tetszett, írd meg miért nem!

Oszd meg a cikket és nyerj...