2020.06.05. 16:59:00 8128 246

A jó időben életmentő tud lenni a klímaszerelés
A hír elolvasásával 500 Ft-tal növelheted a nyereményedet. Ha tag vagy, jelentkezz be, ha új vagy, regisztrálj itt (ingyenes)!

Nem lenne túl kellemes otthon ragadni a kánikulában egy olyan klímával, ami nem működik megfelelően. A klímák szervizelését mindig érdemes időben megrendelni, hiszen közeledik a jó idő, és ezzel egyenes arányban fogynak a szabad időpontok.

Klíma - PROAKTIVdirekt Életmód magazin és hírek - proaktivdirekt.com Klíma

Mindenképp érdemes klímaszerviz segítségét  igénybe venni a légkondicionáló beüzemelése előtt. A Klímaszakáruház csak szerződött partnerekkel végzi a szervizelést, így ez egy biztonságos megoldást jelenthet. A felméréseket és a telepítéseket is ugyanaz a cég végzi el, így egy helyen meg lehet rendelni minden szolgáltatást. A vállalkozás a NKVH-nál regisztrálva van, így biztosak lehetünk abban a megfelelő tanúsítványokkal is rendelkezik.

Egy standard klímaszerelés mindösszesen 50 000 Forint + áfa áron rendelhető meg, amely a munkadíjat és az összes klímaszereléshez szükséges anyagot tartalmazza. A csomagban megtalálható a tartókonzol, a kábelcsatorna, a 3 méteres réz cső és az elektromos vezetékek is. A klímák telepítését csak azoknál a. klímáknál lehet megrendelni, amelyeket a Logit Kft-től vásároltak. A klímák telepítése és szervizelése mindig munkanapokon történik. Ha mi mégis egy hétvégi időpontban szeretnénk kérni a szolgáltatást akkor természetesen az is megoldható, de csak felár ellenében. Minden esetben csak a kapacitások függvényében vállalják a szervizeléseket és a telepítéseket.

Egy standard klímaszerelés tartalmazza a falátütést, a belső és a külső klíma egység beszerelését, a konzolok rögzítését és a kültéri egység elhelyezését az ügyfelek által kért helyen. A falátütés ára normál téglafalra értendő, ha ennél vastagabb falról van szó, akkor annak átütését felár ellenében lehet megrendelni. A hűtött útvonal 3 méteresnél hosszabb telepítése esetén szintén szükséges felárat fizetni. A külső egységek telepítésének ára alpintechnikai eszközök igénybevétele nélkül lett kikalkulálva, de természetesen, ha igénylik az ügyfelek akkor ezt is elvégzik a szakemberek. A helyszínre érkező klímaszerelő szakemberek csak úgy hagyják el a helyszínt, ha az ügyfeleknek az alapvető beállításokat megmutatták. A beszerelési garancia 12 hónap. A cég weboldalán keresztül nagyon gyorsan megrendelhető a szervizelési és telepítési szolgáltatás.

A kötvényt egy héten belül küldjük e-mailen a neked@proaktivdirekt.com címről. Kérjük tedd ezt a címet a leveleződ címjegyzékébe, hogy megkapd. Elolvastam és elfogadom a biztosítási feltételeket, igénylem az ingyenes Colonnade baleset-biztosítást. Hozzájárulok, hogy az Colonnade vagy megbízottja a biztosítási ajánlataival telefonon megkeressen. Hozzájárulásodat visszavonhatod a Colonnade címére (1388 Budapest, Pf. 14.) küldött levélben vagy telefonon: 801-0801. Letöltöm a biztosítási feltételeket.

Ha tetszett, kedveld:  |  Ha nem tetszett, írd meg miért nem!

Oszd meg a cikket és nyerj...