2022.03.09. 13:15:00 7538 227

3+2 regény, amely megfilmesítésére már nem kell tovább várnunk
A hír elolvasásával 500 Ft-tal növelheted a nyereményedet. Ha tag vagy, jelentkezz be, ha új vagy, regisztrálj itt (ingyenes)!

Premier, premier, premier! 2022-ben is ontja magából a filmipar a modern és klasszikus regények átiratait. Mivel a legtöbb ember vagy időhiányos, vagy nem szeret olvasni, ezt a tendenciát akár hasznosnak is tekinthetjük. Bár, úgy tartják, hogy az eredetivel semmi sem ér fel, mégiscsak szélesítheti a látókörüket.

Csapó, indul! - PROAKTIVdirekt Életmód magazin és hírek - proaktivdirekt.com Csapó, indul!

Adná magát, hogy Agatha Christie legújabb ismét feldolgozott művét, azaz a Halál a Níluson című filmet hozzuk kedvcsinálónak, de azt már megtették a filmszínházak helyettünk. A kevésbé beharangozott számtalan könyvadaptációból csemegézünk most:

Egyestés könyvadaptációk

Pinokkió

Újabb élőszereplős Disney-film! Ismét feltűnik Luke Evans! Hurrá! A fából készült kisfiú varázslatos történetét mindenki ismeri, ám az az új változat megtekintéséig nem derül ki, hogy Tom Hanks vajon hogyan állja meg a helyét Geppetót alakítva.

The gray man / A szürke ember

Mark Greaney regényének filmváltozatát igazi sztárparádéval teszik vonzóvá a nézők számára: A bérgyilkost Ryan Gosling, míg a CIA-ügynököt Chris Evans alakítja, de a Bridgerton-rajongók szeme is elkerekedhet egy mellékszereplő láttán.

Veszedelmes viszonyok

A klasszikus történet legújabb feldolgozása akár unalmas is lehetne, azonban a készítők húznak egy merészet és napjainkba ültetik át a - Pierre Choderlos de Laclos által kitalált - cselekményt. Kétélű megoldás… akár még izgalmas is lehet, vagy éppen az eredeti élét húzzák át ezzel az egésznek?

Sorozatként megfilmesített regények

A Spiderwick krónikák

A furcsa lényekről szóló könyvvel egy a miénkkel párhuzamos világot tár fel a három főhős előtt. A fantasy-rajongók pedig kiélvezhetik a 5+3 részes könyvsorozatot részleteiben megjelenítő filmsorozat minden egyes képkockáját.

A Gyűrűk Ura sorozat (A tényleges cím még nem publikus)

A várhatóan minden idők legdrágább sorozata egy kakukktojás a listánkon, hiszen Tolkien örökösei nem járultak ahhoz hozzá, hogy a könyvek cselekményén alapuljon a történet. a sorozat így a Másodkorban, azaz a regényben megismert időszak előtt több ezer évvel fog játszódni.

Forrás: www.konyvesmagazin.hu

A kötvényt egy héten belül küldjük e-mailen a neked@proaktivdirekt.com címről. Kérjük tedd ezt a címet a leveleződ címjegyzékébe, hogy megkapd. Elolvastam és elfogadom a biztosítási feltételeket, igénylem az ingyenes Colonnade baleset-biztosítást. Hozzájárulok, hogy az Colonnade vagy megbízottja a biztosítási ajánlataival telefonon megkeressen. Hozzájárulásodat visszavonhatod a Colonnade címére (1388 Budapest, Pf. 14.) küldött levélben vagy telefonon: 801-0801. Letöltöm a biztosítási feltételeket.

Ha tetszett, kedveld:  |  Ha nem tetszett, írd meg miért nem!

Oszd meg a cikket és nyerj...