2019.08.26. 08:20:21 6579 233

Vetkőztesd le könnyedén! – Tippek és trükkök zöldségek, gyümölcsök hámozásához
A hír elolvasásával 500 Ft-tal növelheted a nyereményedet. Ha tag vagy, jelentkezz be, ha új vagy, regisztrálj itt (ingyenes)!

Szeretem azokat a recepteket, amikhez azt írják, csupán 5 perc, és el is készül. Mondjuk, ilyenkor azt rendszerint elfelejtik közölni, hogy az elő- és utómunkálatok eltartanak még legalább fél-fél órát, de sebaj.:-) Apropó, előmunkálatok! Te hogy állsz a zöldség- és gyümölcspucolással?

Zöldségek - PROAKTIVdirekt Életmód magazin és hírek - proaktivdirekt.com Zöldségek

Őszinte leszek: én elég rosszul. Egyrészt, nem tartozik épp a kedvenc elfoglaltságaim közé, másrészt, sokszor több megy a szemétbe, vagyis több marad a héjon, mint a felhasználásra szánt rész. Ki hitte volna, hogy néhány trükk igencsak jól jön ezzel kapcsolatban is! A lenti videóból elleshetünk ezt-azt, hogy ezentúl még hatékonyabban működjünk a konyhában!

Forrás: youtube.com

A kötvényt egy héten belül küldjük e-mailen a neked@proaktivdirekt.com címről. Kérjük tedd ezt a címet a leveleződ címjegyzékébe, hogy megkapd. Elolvastam és elfogadom a biztosítási feltételeket, igénylem az ingyenes Colonnade baleset-biztosítást. Hozzájárulok, hogy az Colonnade vagy megbízottja a biztosítási ajánlataival telefonon megkeressen. Hozzájárulásodat visszavonhatod a Colonnade címére (1388 Budapest, Pf. 14.) küldött levélben vagy telefonon: 801-0801. Letöltöm a biztosítási feltételeket.

Ha tetszett, kedveld:  |  Ha nem tetszett, írd meg miért nem!

Oszd meg a cikket és nyerj...