2015.02.20. 09:49:34 8639 269

Újra kitört a lottóőrület!
A hír elolvasásával 500 Ft-tal növelheted a nyereményedet. Ha tag vagy, jelentkezz be, ha új vagy, regisztrálj itt (ingyenes)!

A Szerencsejáték Zrt. nyilatkozata szerint akár 6 millió lottószelvény is érkezhet az ötös lottó szombati sorsolásáig - írja a Napi Gazdaság. Majdnem egy éve volt az utolsó ilyen roham. Ezen a héten az ötös lottó várható főnyereménye: 2,62 milliárd forint.

Lottó - PROAKTIVdirekt Életmód magazin és hírek - proaktivdirekt.com Lottó

A bűvös határt legutóbb a tavaly március 8-i sorsoláskor lépte át a feladott szelvények száma, amikor is 6,2 millió szelvényt küldtek be, akkor az öt találat reménye 3 milliárd feletti összeggel csábított - olvasható a Napi Gazdaságban.

A lap írásában emlékeztet arra, hogy a nyereményalap immár több mint fél éve, a szeptember 13-i húzás óta halmozódik, egy hete több mint 5,3 millió alapjáték érkezett. A nyereménytől függetlenül is eladnak egy héten 3,5 millió szelvényt, a játékszervező tapasztalata szerint az alkalmi játékosok belépése a meghirdetett főnyereménytől függően egyre növekszik - írja a Napi Gazdaság.

Forrás: vs.hu

Ha tetszett, kedveld:  |  Ha nem tetszett, írd meg miért nem!

Oszd meg a cikket és nyerj...