2019.09.17. 17:34:11 11621 311

Tegyük a csillagjegyünknek megfelelő növényt a cserépbe! 1. rész
A hír elolvasásával 500 Ft-tal növelheted a nyereményedet. Ha tag vagy, jelentkezz be, ha új vagy, regisztrálj itt (ingyenes)!

A virágárusok általában azon növényeket szokták figyelmünkbe ajánlani, amelyek elmondásunk szerint méretileg és szükséglet szerint leginkább passzolnak az otthonunkba. Ahogyan bele kell illeniük a mindennapi életünkbe és a helyiség hangulatába, ugyanúgy passzolhatnának a személyiségünkhöz is!

Bagolyszemvirág - PROAKTIVdirekt Életmód magazin és hírek - proaktivdirekt.com Bagolyszemvirág

Az előttünk álló lehetőségek szűkítésére sokan hallgatnak az állatövi jellemzőikre. Őket követve amennyiben elvesznénk a szobanövény választás útvesztőjében, hagyjuk, hadd vezessenek ki minket a csillagjaink.

Vízöntő – Bagolyszemvirág

Az érdekes kinézetű pozsgás növény sokkal inkább hasonlít egy tudományos fantasztikus történet kellékéhez, mint ablakpárkányon csücsülő virághoz. Mindamellett, hogy nem igényel túl sok ápolást, igazán egyedi a furcsa virágzatával, így tökéletesen egészíti ki a Vízöntők könnyed és szabad szellemiségét.

Halak – Gyöngyfűzér

Borsóka, GyöngyfűzérBorsóka, Gyöngyfűzér
A borsóka néven is ismert füzérszerűen leomló növény akár a vízesést is szimbolizálhatná. A csodás illatú, apró kis virágokat hozó szobanövény igazi alkalmazkodó művész. Az álmodozó és gyermeki lelkesedéssel bíró Halakhoz nagyszerűen illik a lecsüngő, gyöngyszálhoz hasonlatos hajtásai miatt. img:

Kos – Kaktusz

Azt kapod, amit látsz. Lehetne ez a jelmondata a Kos jegyűeknek és a kaktuszoknak is. Emiatt pedig egyértelműen tökéletes párost alkotnak. A jegy szülöttei továbbá hamar beleunnak egy-egy projektbe, így a szinte igénytelen növény nem sínyli meg annyira, amikor a figyelem inkább már valami új, ezért izgalmasabbnak tűnő dolog felé irányul.

Bika – Pozsgafa

Egy újabb zodiákus jegy, amely a pozsgások közül választott magának szobanövényt, amely szinte mindenféle dekorációs témába beleillik. Bónuszként az értékes jáde kővel és a szerencsével is összekötik a kis zöld levelei miatt. A megbízható és stabil Bikákat vonzza mindez.

Ikrek – Tillandsia (levegő növény)

BiztosításkötésBiztosításkötés
A Dél- Amerikából származó különleges növények kicsiny gyökereiket szinte csupán csak kapaszkodásra használják, a szükséges vizet és a tápanyagokat az őket beborító vízfelvevő pikkelyszőrökön keresztül veszik fel. Egy olyan személy háztartásában élve, aki hihetetlenül rugalmas és értékeli a sokoldalúságot, annál a kis zöld növények igazán kiélvezheti az egyik helyről a másikra történő mozgatást.

Rák – Mimóza

Az érzékeny növényekkel ki tudna legjobban bánni, ha nem az érzékenyen emberek? Ők azok, akik megértik, hogy a növény számára milyen megterhelő, ha folyton a leveleiket simogatják, hogy azokat a védekező mechanizmusuknak megfelelően gyorsan becsukják. A gondoskodást a gyógynövény szép virágokkal hálálja meg.

Forrás: thespruce.com/the-best-houseplant-for-your-zodiac-sign-4691910

A kötvényt egy héten belül küldjük e-mailen a neked@proaktivdirekt.com címről. Kérjük tedd ezt a címet a leveleződ címjegyzékébe, hogy megkapd. Elolvastam és elfogadom a biztosítási feltételeket, igénylem az ingyenes Colonnade baleset-biztosítást. Hozzájárulok, hogy az Colonnade vagy megbízottja a biztosítási ajánlataival telefonon megkeressen. Hozzájárulásodat visszavonhatod a Colonnade címére (1388 Budapest, Pf. 14.) küldött levélben vagy telefonon: 801-0801. Letöltöm a biztosítási feltételeket.

Ha tetszett, kedveld:  |  Ha nem tetszett, írd meg miért nem!

Oszd meg a cikket és nyerj...