2018.07.11. 11:12:38 14008 367

Szerencsejáték? A nyereményt ne bízd a véletlenre!
A hír elolvasásával 500 Ft-tal növelheted a nyereményedet. Ha tag vagy, jelentkezz be, ha új vagy, regisztrálj itt (ingyenes)!

Aki régóta lottózik, az vagy állandóan játszik a számokkal vagy valamilyen szisztéma szerint próbálja besaccolni a nyerőnek szánt számokat. Néha egy-egy jópofa vagy szezonális kaparós sorsjeggyel is próbára tesszük magunkat, akár lottózunk, akár nem.
 Azonban a szerencsejátékot sem kell teljesen a vak szerencsénkre bízni! Ha odafigyelsz néhány dologra, megnövelheted a nyerési esélyeidet!

Lottózás - PROAKTIVdirekt Életmód magazin és hírek - proaktivdirekt.com Lottózás

1. Ismerj meg több játékot a klasszikus lottókon kívül!

Érdemes olyan szempontból megismerni a különböző lehetőségeket, hogy azokon milyen eséllyel lehet nyerni, és alkalmazni a jobb ma egy veréb, mint holnap egy túzok mondásunk tanulságát. Tehát ne írjunk le egy olyan játékot – sorsjegyeket - sem, amelyik főnyereménye nem csillagászati összeg.

2. Használj ritkábban megtett számokat!

Természetesen semmivel sem lehet megjósolni, hogy milyen számokat fognak kisorsolni, de bizonyos jellegű játékoknál nagyobb nyeremény vihető el, ha ritkábban előforduló számmal nyerünk.
 A többek által megtett, nyerő számsorok utáni nyeremény osztódik annyi felé, ahányan azt megtették, azaz, ha kevesek által megtett számokkal játszol, akkor nagyobb összeg üti majd a markodat.

3. Élj a játékok által elérhető összes lehetőséggel!

Nem nyert a szelvény? Rosszul gondolod, hogy akkor ki is dobható! Ha a lottójátékod esélyt ad egy második körös nyereményre is, érdemes megjátszani azt is, például ilyen a Joker-számok megjátszása. De egy-egy kódszám regisztrálása után is lehet nyerni, csak figyeld az aktuális akciókat.

4. Légy körültekintő a szelvényekkel!

Nem árt ellenőrizni, hogy a lottózóban azokat a számokat vitték-e be a rendszerbe, amelyeket tényleg meg akartunk tenni, előfordulhat hiba a rögzítéskor.
A megvásárolt szelvényeket pedig egy számunkra könnyen hozzáférhető és biztos helyen érdemes tárolni, nehogy pont a nyertes vesszen el! Ne felejtsd el a szelvényeket minden húzás után leellenőrizni, mert nem tudnak értesíteni arról, ha nyertél.
Az sem árt, ha ellátod aláírásoddal a szelvények hátulját, így bizonyítani tudod, hogy eredetileg is a tiéd volt, ha elveszne a nyerő.

Forrás: thebalance.com

A kötvényt egy héten belül küldjük e-mailen a neked@proaktivdirekt.com címről. Kérjük tedd ezt a címet a leveleződ címjegyzékébe, hogy megkapd. Elolvastam és elfogadom a biztosítási feltételeket, igénylem az ingyenes Colonnade baleset-biztosítást. Hozzájárulok, hogy az Colonnade vagy megbízottja a biztosítási ajánlataival telefonon megkeressen. Hozzájárulásodat visszavonhatod a Colonnade címére (1388 Budapest, Pf. 14.) küldött levélben vagy telefonon: 801-0801. Letöltöm a biztosítási feltételeket.

Ha tetszett, kedveld:  |  Ha nem tetszett, írd meg miért nem!

Oszd meg a cikket és nyerj...

További cikkek a témában

Baleset? Internetes csalás? Fizetési meghagyás? - Mire elég egy jókor jött jogi tanács?

Az életben szinte naponta történnek velünk olyan események, amikor sokat segíthet, ha tisztában vagyunk jogainkkal. Dolgozunk, utazunk, nyaralunk, vásárolunk, étterembe, színházba járunk. Amikor minden rendben van fel sem merül bennünk, hogy sokszor bizony csak a szerencsén múlik, hogy nem kerülünk nehéz helyzetbe. De a szerencse forgandó, a baj nem válogat. Ha pedig megtalál, akkor jól jöhet, ha van valaki, akire számíthatunk. - A Jog365 szakértőjének írása.

A gyöngyhalászok bizarr munkanapjai és gyakori végzetük: a fűrészfogú halál

A drágaköveiről egykor híressé vált Ceylon szigete később a gyöngyhalászatnak adta át a stafétát. Hajdanán a nemesgyöngy-halászatra specializálódott bennszülöttek egy cápabűvölő jelenlétével és bátorításával ugrottak be a vízbe, hogy kagylózsákmánnyal a kezükben térjenek vissza a hajóra. A halászok által összegyűjtögetett kagylókat felhalmozták, majd elárverezték. A felvásárlók sokat kockáztattak ezzel az üzlettel, hiszen rengeteg kagylóban nem lelték meg a gazdagság forrásaként számon tartott gyöngyszemet. Ám a kereskedők kockázatvállalása eltörpült az életüket minden nap kockára tevő gyöngyhalászokéi mellett.

Velem is megtörténhet? – Tömegbaleset, szállodatűz és egyéb káresetek tanulságai

Kevesebb mint három hét leforgása alatt két sokakat érintő káresemény történt. Február 25-én, vasárnap, reggel tömegbaleset történt az M7-es autópályán. A balesetben több, mint 40 autó volt részes, 18 ember sérült meg és egy ember életét vesztette. Velem ez nem történhet meg… - gondoltam. Aznap reggel valószínű ugyanezt gondolták azok is, akik a jó időt kihasználva elindultak a Balaton felé. Sokan csak Velencéig jutottak.