2014.08.05. 14:37:58 6510 16

Sok pénzt bezsebeltek a színésznők Hollywoodban
A hír elolvasásával 500 Ft-tal növelheted a nyereményedet. Ha tag vagy, jelentkezz be, ha új vagy, regisztrálj itt (ingyenes)!

Sandra Bullock-ért már régóta rajongunk, nem véletlenül. Az elmúlt egy évben ő kereste a legtöbbet a Hollywood-i színésznők közül.

Sandra Bullock | Fotó: wikipedia - PROAKTIVdirekt Életmód magazin és hírek - proaktivdirekt.com Sandra Bullock | Fotó: wikipedia

Az 50 éves Oscar-díjas filmcsillag, aki legutóbb a Gravitáció című sci-fi női főszerepében aratott sikert, 2013 és 2014 júniusa között 51 millió dollárt tehetett zsebre, ezzel a tavalyi hetedik helyéről az élre ugrott az amerikai Forbes magazin becslései alapján.

A második helyen a mindössze 23 éves Jennifer Lawrence végzett 34 millió dollárral; Az éhezők viadala című film sztárja már tavaly is a második helyet szerezte meg. A harmadik Jennifer Aniston lett 31 millió dollárral, egyet előrelépve a rangsorban.

A következő helyeken Gwyneth Paltrow, majd megosztva Cameron Diaz és Angelina Jolie végzett, Jolie a tavalyi első helyéről csúszva vissza. Szintén nagyot "bukott" Kristen Stewart, akinek az elmúlt évben havi átlagban 1 millió dollárral kellett beérnie, és ez a tavalyi bronzérem után most csak ahhoz volt elég, hogy éppen bekerüljön a tízes élbolyba.

Bár szép summákról van szó, a Forbes szerint a hollywoodi színésznők még mindig jóval kevesebbet keresnek férfi kollégáiknál. Míg a tíz legjobban kereső nő együtt 226 millió dollárt kasszírozott, addig a férfiak élmezőnye 419 milliót vihetett haza.

A színészeknél a Vasember nyert

Az elmúlt egy évben Robert Downey Jr. kereste a legtöbb pénzt a színészek közül a Forbes szerint. A második helyezett még meglepőbb: Dwayne „The Rock” Johnson!

Forrás: vs.hu

Ha tetszett, kedveld:  |  Ha nem tetszett, írd meg miért nem!

Oszd meg a cikket és nyerj...