2020.04.18. 17:32:50 7486 220

Neked is van legjobb? – Filmek a barátságról
A hír elolvasásával 500 Ft-tal növelheted a nyereményedet. Ha tag vagy, jelentkezz be, ha új vagy, regisztrálj itt (ingyenes)!

Mindenkinek van. Akad, akinek több is, míg másoknak „csupán” egy vagy kettő, de az igaz. A szerencsésebbek egy életen át kitartanak, míg mások elkopnak az idő, vagy a távolság miatt. Egy barátság lehet sokféle, nemhiába született már a témában rengeteg filmalkotás.

Legjobb barát - PROAKTIVdirekt Életmód magazin és hírek - proaktivdirekt.com Legjobb barát

Hogy hogy lesz egy ismeretségből barátság? Annak sok módja, oka lehet. Mint minden emberi kapcsolatot, ezt is érdemes volt filmre vinni. Ha épp távol vagy, vagy távol érzed magad tőlük, esetleg éppen ellenkezőleg, nagyon is közel, ünnepeld meg a pillanatot egy remek filmalkotással!

Barátság extrákkal

Férfi és nő között nincs barátság. Vagy igen?

Máris hiányzol!

Az egyik tűz, a másik víz, mégis a legjobb barátnők lesznek. Semmi nem állhat közéjük – még egy alattomos betegség sem.

Életrevalók

Igencsak furcsa barátság két teljesen különböző ember között, akár viselkedés, akár származás tekintetében. És egy gyönyörű és igaz történet arról, hogyan képes ez a két igencsak különböző karakter megváltoztatni egymás életét.

Marley meg én

Hogy van-e barátság ember és kutya között? Hát, van, kérem szépen, nem is akármilyen!:-)

A remény rabjai

Egy barátság indulhat igen különleges módon, igen különös helyen. E film főhőseinek barátsága pont ilyen.

Forrás: youtube.com

A kötvényt egy héten belül küldjük e-mailen a neked@proaktivdirekt.com címről. Kérjük tedd ezt a címet a leveleződ címjegyzékébe, hogy megkapd. Elolvastam és elfogadom a biztosítási feltételeket, igénylem az ingyenes Colonnade baleset-biztosítást. Hozzájárulok, hogy az Colonnade vagy megbízottja a biztosítási ajánlataival telefonon megkeressen. Hozzájárulásodat visszavonhatod a Colonnade címére (1388 Budapest, Pf. 14.) küldött levélben vagy telefonon: 801-0801. Letöltöm a biztosítási feltételeket.

Ha tetszett, kedveld:  |  Ha nem tetszett, írd meg miért nem!

Oszd meg a cikket és nyerj...