2015.07.01. 12:36:26 9236 200

Megszólalt a sofőr, akivel Rékasi ütközött
A hír elolvasásával 500 Ft-tal növelheted a nyereményedet. Ha tag vagy, jelentkezz be, ha új vagy, regisztrálj itt (ingyenes)!

A sofőr szerint súlyos sérüléseket szenvedhetett színész. Egy szemtanú szerint Rékasi a baleset után lélegzett, de beszélni nem tudott, meg sem moccant, olyan volt, mint aki kómába esett.

A baleset helyszíne | Forrás: 22.kerulet.ittlakunk.hu - PROAKTIVdirekt Életmód magazin és hírek - proaktivdirekt.com A baleset helyszíne | Forrás: 22.kerulet.ittlakunk.hu

Kedden délután súlyos motorbalesetet szenvedett Rékasi Károly, a Honvédkórházban ápolják, az állapota olyan súlyos, hogy lélegeztetőgépre kellett kapcsolni. A karambol másik szereplője, az autó sofőrje a Blikknek úgy nyilatkozott:

“Éppen be akartam fordulni balra a Háros utcáról a Gyöngyszem utcába, kitettem az irányjelzőt, de a mögöttem haladó motoros ezt valószínűleg nem figyelte. Már kanyarodtam, amikor úgy döntött, hogy megelőz, de belém hajtott. Sajnos azt gondolom, hogy a motoros elég súlyos sérüléseket szenvedhetett, mert hatalmas erővel csattant az autómba. A kocsim nagyon összetört, trélerrel kell elszállíttatnom"

A József Atilla Színház színészéhez először odaérő nőt a Borsnak sikerült megszólaltatnia:

“Én értem hozzá elsőként, két fa között feküdt, letérdeltem hozzá, simogattam, nem mertem mozdítani. Bukósisak volt rajta, először fel sem ismertem, kit takar a rostély. Lélegzett, de beszélni nem tudott, nem moccant, nem is pislogott. Olyan volt, mint aki kómába esett."

Rékasi jelenlegi állapotáról egyelőre teljes a hírzárlat, a Barátok közt sajtófőnöke, Böjte Piros elmondta: a színész családja egyelőre nem nyilatkozik.

Forrás: vs.hu

Ha tetszett, kedveld:  |  Ha nem tetszett, írd meg miért nem!

Oszd meg a cikket és nyerj...