2014.09.07. 18:00:00 5047 23

Írógép app Tom Hankstől
A hír elolvasásával 500 Ft-tal növelheted a nyereményedet. Ha tag vagy, jelentkezz be, ha új vagy, regisztrálj itt (ingyenes)!

Mindannyiunk kedvenc Forrest Gumpja nem szeretné elfelejteni az olyan autentikus dolgokat, mint például az írógép hangzása. Éppen ezért egy olyan appot fejlesztetett, ami tökéletesen utánozza a klasszikus írógép hangját, miközben te alig érsz hozzá a finom érintőképernyődhöz.

Hanx Writer | Fotó: vs.hu - PROAKTIVdirekt Életmód magazin és hírek - proaktivdirekt.com Hanx Writer | Fotó: vs.hu

Hanx Writer – ez a neve annak az ingyenes appnak, amellyel írógépként kezelhetjük az iPadet. A híres hollywoodi színész ingyenes iPad-applikációt fejlesztett a Hitcents-cel közösen. Kiadja a szükséges hangokat, látod a „tintát” a papíron, a digitális kópiát pedig elküldheted mailben, de akár ki is nyomtathatod. Ahogy kell.

Tom Hanks az appról elmondta: „Ezzel hallhatod meló közben a sukk-sukk és a fitt-fitt ritmusát”. Persze a csapkodás érzése hiányzik, de azért jó próbálkozás volt az Oscar-díjas színésztől. Amúgy így rajzolták meg a Hitcents-esek a programot:

Forrás: vs.hu

Ha tetszett, kedveld:  |  Ha nem tetszett, írd meg miért nem!

Oszd meg a cikket és nyerj...

További cikkek a témában

Telefon- és internetfüggőség – A technológián innen és túl

Egy tavalyi felmérés szerint a világ lakosságának több mint 60 százaléka rendelkezik már internet-hozzáféréssel, és nagyjából 6 milliárd ember birtokol okostelefont. A technológia radikális módon átrendezte az életünket, és temérdek előnnyel jár, ha újabb, a mindennapjainkat megkönnyítő innovációkkal örvendeztetnek meg bennünket. Azonban a technológia kínálta számos előny mellett nem árt, ha azzal is szembenézünk, hogy mennyire sebezhetővé is formálhat bennünket.

Mit jelent ma műveltnek lenni?

Nem könnyű a műveltségről beszélni egy olyan világ berendezkedésben, melyben manapság élünk. A technológia radikálisan megváltoztatta az életünket, az internetnek köszönhetően Földünk „faluvá” zsugorodott. Joggal merül fel a kérdés, hogy a klasszikus tanulási-tanítási modellek felvérteznek-e bennünket olyan képességekkel, amelyek segítenek az újszerű térben kellőképpen helytállni?

A mobiltelefon után jön az okos karkötő?

A keresztben vagy hosszában összecsukható mobiltelefonok, igaz, hogy nyomógombok nélkül, ismét reneszánszukat élik. Azonban egyre többen hagyatkoznak a mobiltelefonokkal összehangolható okosórákra, így felmerül a kérdés, milyen és mekkora készülék lenne az ideális? A nagy, nehezen kezelhető és kényelmetlenül hordozható mobiltelefonok kora talán lassacskán lejár és a praktikusabb méretű készülékek felé tolódik a piac.