2019.09.15. 10:41:50 7797 233

Igazi őszi különlegesség! – Avagy mire jó a kecskesajt, ha van mellé egy kis szőlő is?
A hír elolvasásával 500 Ft-tal növelheted a nyereményedet. Ha tag vagy, jelentkezz be, ha új vagy, regisztrálj itt (ingyenes)!

Ha valamiért is vártuk az őszt, akkor azok a gyönyörű, édes, lédús szőlőszemek. Az ember, ha egyszer nekiáll, nem bírja abbahagyni, és csak eszi, eszi és eszi. No, de azért ha akad egy jó szőlős recept, talán képtelen leállni a „szemezgetéssel”!

Sajt, szőlő - PROAKTIVdirekt Életmód magazin és hírek - proaktivdirekt.com Sajt, szőlő

A lenti recept miatt garantáltan megéri meghagyni néhány fejet ebből az őszi finomságból! És ha még egy kis kecskesajt is képbe kerül! Szerezd be a **hozzávalók*at (2 főre elegendő), és már indulhat is a sütögetés:

  • 12,5 dkg fehér szőlő

  • 12,5 dkg piros szőlő

  • 15 dkg kecskesajt

  • 1 db tojás

  • egy kevés édes desszertbor

A szőlőt leöblítjük, megfelezzük, ha kell, kimagozzuk. Két darab hőálló tálkába halmozzuk a szemeket. A tojásfehérjét némi sóval kemény habbá verjük. A sajtot lereszeljük, majd a tojás sárgájával illetve a felvert fehérjével összekeverjük. A kész masszát a szőlőszemekre halmozzuk, és előmelegített sütőben 5-10 percig süssük. De ha esetleg van grillfunkció a sütőnkön, inkább azt kapcsoljuk be, és grillezzük meg a gyümölcsös finomságunkat. Ha megsült, öntsük nyakon a borral és már falatozhatunk is!

Forrás: chefkoch.de

A kötvényt egy héten belül küldjük e-mailen a neked@proaktivdirekt.com címről. Kérjük tedd ezt a címet a leveleződ címjegyzékébe, hogy megkapd. Elolvastam és elfogadom a biztosítási feltételeket, igénylem az ingyenes Colonnade baleset-biztosítást. Hozzájárulok, hogy az Colonnade vagy megbízottja a biztosítási ajánlataival telefonon megkeressen. Hozzájárulásodat visszavonhatod a Colonnade címére (1388 Budapest, Pf. 14.) küldött levélben vagy telefonon: 801-0801. Letöltöm a biztosítási feltételeket.

Ha tetszett, kedveld:  |  Ha nem tetszett, írd meg miért nem!

Oszd meg a cikket és nyerj...