2020.02.29. 17:45:43 5921 189

Hurrá, hétvége! – Ünnepeljünk dalokkal!
A hír elolvasásával 500 Ft-tal növelheted a nyereményedet. Ha tag vagy, jelentkezz be, ha új vagy, regisztrálj itt (ingyenes)!

Olyan jó szombat reggel úgy ébredni, hogy nem az ébresztőóra, vagy telefonunk csörömpölése késztet minket arra, hogy kinyissuk a szemünket, hanem „csak úgy” felébredhetünk! Szeretjük a hétvégéket semmi kétség, akár látjuk, akár halljuk, akár érezzük!

Hétvége - PROAKTIVdirekt Életmód magazin és hírek - proaktivdirekt.com Hétvége

Nem egy vidám dal született a hétvégéről, a bulis szombatokról, a nyugis vasárnapokról! Hangolódjunk most mi is az előttünk álló szuper két napra!

Iggy Pop: Sunday

Maroon 5: Sunday Morning

Whigfield: Saturday Night

Coldplay: Hymn For The Weekend

Bay City Rollers: Saturday Night

Forrás: youtube.com

A kötvényt egy héten belül küldjük e-mailen a neked@proaktivdirekt.com címről. Kérjük tedd ezt a címet a leveleződ címjegyzékébe, hogy megkapd. Elolvastam és elfogadom a biztosítási feltételeket, igénylem az ingyenes Colonnade baleset-biztosítást. Hozzájárulok, hogy az Colonnade vagy megbízottja a biztosítási ajánlataival telefonon megkeressen. Hozzájárulásodat visszavonhatod a Colonnade címére (1388 Budapest, Pf. 14.) küldött levélben vagy telefonon: 801-0801. Letöltöm a biztosítási feltételeket.

Ha tetszett, kedveld:  |  Ha nem tetszett, írd meg miért nem!

Oszd meg a cikket és nyerj...