2015.04.19. 17:24:51 13086 243

Garantált ajándék, pénznyeremény vagy egy okos TV? Új játék!
A hír elolvasásával 500 Ft-tal növelheted a nyereményedet. Ha tag vagy, jelentkezz be, ha új vagy, regisztrálj itt (ingyenes)!

Nem rég ért véget a téli nyereményjátékunk és máris itt van az új, tavaszi PROAKTIVdirekt nyereményjáték! Ami azt jelenti, hogy nem sokára ismét SORSOLUNK! A szokásos pénznyereményen kívül, most akár egy 3D-s LG Smart televíziót is nyerhetsz.

3D TV - PROAKTIVdirekt Életmód magazin és hírek - proaktivdirekt.com 3D TV

Növeld esélyeid a nyerésre!

Itt egyszerűen nem veszíthetsz! A játék során folyamatos meglepetésekkel várunk, ráadásul érdekes cikkeket és híreket olvashatsz a nagyvilágból! Többek között ezeknek az elolvasásával is gyűjtheted a nyereményed, így mindennap adunk lehetőséget arra, hogy növeld a megnyerhető összeget, amit virtuális számládon összegyűjtöttél. Lépj be ma is a nyereményjáték profilodba!

Nem játszottál még velünk? Csatlakozz most!

Még mindig van esélyed a nyerésre, hiszen június 9-ig temérdek időd van még. A lényeg, hogy ne maradj le! Kattints ide és regisztrálj!

Minden játékos ajándékokat kap!

Ennyi minden jár a regisztrációdért - természetesen ingyenesen:

  • Részvétel a játékban, ahol akár milliókat is nyerhetsz
  • Garantált AVON ajándék
  • Garantált ingyenes balesetbiztosítás (ha kéred)
  • LG Smart TV-t és utazást nyerhetsz
  • 70-90%-os kedvezmények
  • Ingyenesen támogatod az SOS Gyermekfalut és a Bátor Tábort!

Magazin Direkt Neked!

Ezenkívül egy klassz közösséghez is csatlakozol, és oldalunkon érdekes cikkeket, híreket olvashatsz, sőt, értesítést is kérhetsz a Neked tetsző témákról az egészséges életmódtól a háztartáson keresztül egészen az új, tudományos felfedezésekig! Ez a DirektNekem! Igényeld itt!

Ha tetszett, kedveld:  |  Ha nem tetszett, írd meg miért nem!

Oszd meg a cikket és nyerj...