2021.04.28. 09:00:41 10268 177

Dizájnos fémkártyákkal és szolgáltatásokkal hódít a magyar bank
A hír elolvasásával 500 Ft-tal növelheted a nyereményedet. Ha tag vagy, jelentkezz be, ha új vagy, regisztrálj itt (ingyenes)!

Hosszú hónapokig tartó tervezést és előkészítést követően az MKB Banknál mai naptól elérhetőek az MKB World Elite Metal és az MKB Platinum Metal fémkártyák. A bankfiókokban és a www.metalkartya.hu oldalon igényelhető kártyákat egyedülálló szolgáltatáscsomag és különleges, álló formátumú dizájn teszi páratlanná a hazai piacon.

MKB Metálkártya Fotó:Istenes Gergely - PROAKTIVdirekt Életmód magazin és hírek - proaktivdirekt.com MKB Metálkártya Fotó:Istenes Gergely

A kártya fejlesztői a biztonság, a kényelem és a prémium ügyfélélmény biztosítása érdekében alakították ki a kártyákhoz választható két szolgáltatáscsomagot. A kártya – a Europe Assistance-szel partnerségben – tartalmazza a piacon elérhető legmagasabb színvonalú concierge (személyi asszisztens) szolgáltatást, amely a hét minden napján, 0-24 órában hívható. A szolgáltatás kulturális, egészségügyi és a mindennapokban felmerülő helyzeteken túl, akár kreatív csapatépítő program szervezésében és egészségügyi tanácsadásban is segít a kártyabirtokosoknak.

A kártyához tartozik még extrém sportokra is érvényes utasbiztosítás, az exkluzív reptéri várókba történő belépés lehetősége és a Mastercard Fast Track szolgáltatása is. Kiegészítő szolgáltatásként a PressReader alkalmazáshoz is hozzáférhetnek a kártyabirtokosok, ahol több mint 7 ezer prémium magazin és újság érhető el.

Ginzer Ildikó, az MKB Bank általános és üzleti vezérigazgató-helyettese:

Büszkék vagyunk rá, hogy az MKB Bank tavaly elsőként jelentette be a hazai bankok közül, hogy elhozza az álló formátumú, letisztult designú fémkártyát. A termék piacra történő bevezetésének további különlegessége, hogy a kártya köré épülő szolgáltatásokat az ügyfelek bevonásával, véleményük monitorozásával és beépítésével fejlesztette bankunk. A bankkártya köré épülő szolgáltatáscsomag kialakítása közel 1000 felhasználó véleményének beépítésével készült el és négy hónapot vett igénybe.

Eölyüs Endre, a Mastercard Magyarországért és Szlovéniáért felelős igazgatója:

Gratulálunk az MKB Banknak az újabb fantasztikus bejelentéshez, és ahhoz, hogy számukra a folyamatos megújulás és innovatív gondolkodás a mindennapi munka része. Ez a prémium ügyfélkör számára is fontos a kiemelt figyelem és ügyfélelégedettség mellett. Az MKB trendet teremt ebben a szegmensben, hiszen olyan fém World Elite és Platina kártyát ad ügyfelei kezébe, amely első ránézésre is azt az életszemléletet tükrözi, amit a prémium kártyabirtokosok szeretnek és keresnek a napi pénzügyeik kapcsán.

MKB Bank Nyrt.

Bővebb információk: sajto@mkb.hu, www. metalkartya.hu

A kötvényt egy héten belül küldjük e-mailen a neked@proaktivdirekt.com címről. Kérjük tedd ezt a címet a leveleződ címjegyzékébe, hogy megkapd. Elolvastam és elfogadom a biztosítási feltételeket, igénylem az ingyenes Colonnade baleset-biztosítást. Hozzájárulok, hogy az Colonnade vagy megbízottja a biztosítási ajánlataival telefonon megkeressen. Hozzájárulásodat visszavonhatod a Colonnade címére (1388 Budapest, Pf. 14.) küldött levélben vagy telefonon: 801-0801. Letöltöm a biztosítási feltételeket.

Ha tetszett, kedveld:  |  Ha nem tetszett, írd meg miért nem!

Oszd meg a cikket és nyerj...

További cikkek a témában

Hogyan takarékoskodjunk sikeresen?

A jelentős áremelkedéseket már nem lehet a véka alá rejteni, hiszen az üzemanyagáraktól a lakhatáson át az élelmiszerekig minden területen a saját bőrünkön tapasztalhatjuk ezt a pénztárca-marcangoló tényt. A jelenlegi (piac)gazdasági helyzetben, a szinte napi rendszerességgel beékelt árnövekedések kiszámíthatatlanságában már sokkal kevesebbet beszélünk hosszú távú tervekről. Jogosan merülhet fel az a kérdés is, hogy: miképpen tudjunk olyképpen takarékoskodni, hogy mindez ne formálódjon aszkézissé, hogy emberhez méltó módon élhessük az életünket?

Vedd és vidd a hazait! Keresd a magyar termék emblémát vagy menj ki a piacra!

Nyelvünk és kultúránk összeköt minket, de miért is ne tartozhatnánk egymáshoz a szolidaritás útján is? Honfitársainkat kedves szavakkal, erkölcsileg és anyagilag is támogathatjuk. Legyen szó akár kézműves, vagy hazai munkaerőt foglalkoztató vállalat, magyar alapanyagokból készült termékéről, illik előnyben részesíteni a külföldivel szemben.

2+1 pénztakarékos megoldás energiatakarékossághoz

Az energiahatékony intézkedések célja mindenkor az addigi energiafogyasztás csökkentése és az esetleges hőveszteség minimalizálása. Ezek révén hosszú távon csökkenthetjük a fűtési költségünket is akár. Az erre irányuló praktikákra ne legyintsünk! Felesleges apróságoknak tűnhetnek, mégis sokat jelentenek az energiapocsékolás elleni harcunkban.