2014.08.19. 15:59:38 4222 19

A technikának sem sikerült megfékeznie Verrasztó Evelint
A hír elolvasásával 500 Ft-tal növelheted a nyereményedet. Ha tag vagy, jelentkezz be, ha új vagy, regisztrálj itt (ingyenes)!

Egy vízalatti botkamera neki ment Verrasztó Evelinnek, vegyesúszónk a kezére kapott egy nagyobb ütést, de még így is tovább jutott! Cseh Lacink elődöntőzik és Verrasztó Dávid is az elődöntőbe jutott. Izgalmas lesz az úszó Eb Berlinben.

A berlini úszó-Eb-n 200 vegyesen a 11. idővel középdöntőbe jutó Verrasztó esetéről a magyar szövetség Facebook-oldala számolt be. Az apja, az olimpiai ezüstérmes Verrasztó Zoltán elmondta, a versenyt közvetítő ARD operatőre figyelmetlenül mozgatta az úgynevezett botkamerát, amelyiket a levegőből indítanak. Az élen haladó magyar csúnyán beleverte a kezét a szerkentyűbe, ez rendesen megzavarta, de szerencsére nem annyira, hogy ne jusson tovább a 11. helyen (2:01.23).

A legjobb időt Cseh László érte el (1:59.17), aki elégedetten nyilatkozott. "A végén még ki is engedtem, de kell tartalékolni. A víz lehetne hidegebb, mert akkor még jobban bírnánk a végét. Délután és remélhetőleg holnap egy dologra kell figyelnem: hogy ne verjem meg magamat.”

A magyarok jó keddi sorozatát Kozma Dominik nyitotta, aki 200 gyorson klasszisokat maga mögé utasítva jutott a 16 közé, de úgy látja, 1:47,99 perces idején tovább kell javítania. "Maradt bennem még tartalék, este 1:47-es idő kell a döntőhöz. Mindenkinek szokatlan ez a rajtkő, csúszik, így nagyon kell figyelni az elején.”

Forrás:vs.hu

Ha tetszett, kedveld:  |  Ha nem tetszett, írd meg miért nem!

Oszd meg a cikket és nyerj...