2014.06.03. 21:00:00 3611 12

A pornós fülhallgató nem jó zenéhez
A hír elolvasásával 500 Ft-tal növelheted a nyereményedet. Ha tag vagy, jelentkezz be, ha új vagy, regisztrálj itt (ingyenes)!

A HD-pornó a szakma szerint megreformálta a műfajt és a XXI. századba léptette. Egy tajvani gyártó fülhallgatója most a hangminőséget is feljavítja, hogy teljes legyen az élvezet. Egy áldozatot követelt a technikai újítás: nincs basszus.

Minek tiszta billentyűzet, ha ilyen mocsok van a gépeden? - PROAKTIVdirekt Életmód magazin és hírek - proaktivdirekt.com Minek tiszta billentyűzet, ha ilyen mocsok van a gépeden?

A pornóról azt gondolnánk, hogy az a műfaj, amelyben az emberek a saját fétisük megtalálásával töltik az időt, s nem azzal, hogy mind vizuálisan, mind hangilag kikeressék a legjobb minőséget. Azonban erre cáfoltak rá néhány éve a HD-minőségű felnőttfilmek. A javított képi világ hamar letarolta a netes pornó-piacot és most már nincsen olyan fizetős szolgáltatás, amely ne erre helyezné a hangsúlyt. A New Brunswick egyetem felmérései szerint ezek a legnépszerűbb előfizetéses tartalmak a műfajon belül.

De biztos Önnek is van olyan ismerőse, aki már panaszkodott a tré audió hatásokra a felnőttfilmek kapcsán. A tajvani Winzz fülhallgatógyártó ezt elégelte meg. A Winzzet annyira zavarta, hogy a képi örömök mellett háttérbe szorult a hangminőség, hogy egy új eszközt fejlesztett ki, amely a leggagyibb nyögdécselést is olyan élménnyé változtatja, mintha mi is ott lennék a közösülés helyszínén. A Ladobinak keresztelt termék főfrekvencia tartománya 15 herztől 22 khz-ig tart, és 360 fokos térélményt biztosít a felhasználóknak. Mindezt 39,99 dollárért (mintegy 8800 forintért).

A Ladobi levesz a szereplők hangjának élességéből, és azokat finomítja. Főként a női résztvevők nyögésére optimalizálták, hiszen a legtöbb pornófogyasztó heteroszexuális férfi. Mivel a termék egy zajszűrős fülhallgató, ezért aki fél attól, hogy rajta kapják, annak semmiképpen sem érdemes megvennie. De az se ezzel próbálkozzon, aki egy multifunkcionális eszközt keres, mert zenehallgatásra nem ez a legideálisabb eszköz. A teljes pornóélmény miatt ugyanis fel kellett áldozni a basszust.

A Winzz új fülhallgatója kapcsán egy másik nagy probléma lehet, hogy a filmek bevezető és aláfestő zenéje esetében sem garantált a tökéletes hangminőség.

Forrás: vs.hu

Ha tetszett, kedveld:  |  Ha nem tetszett, írd meg miért nem!

Oszd meg a cikket és nyerj...