2016.06.15. 17:30:25 7721 276

Zseniális, amit ez a festő a vízzel művel!
A hír elolvasásával 500 Ft-tal növelheted a nyereményedet. Ha tag vagy, jelentkezz be, ha új vagy, regisztrálj itt (ingyenes)!

Ha szeretnél egy érdekes videót látni, és egy lenyűgöző technikával megismerkedni, akkor ne hagyd ki ezt a filmet. Egyedi képek, amelyek a szemed előtt készülnek, és lesznek a semmivé egy pillanat alatt.

Van Gogh - Csillagos ég | Fotó: wikipedia.org - PROAKTIVdirekt Életmód magazin és hírek - proaktivdirekt.com Van Gogh - Csillagos ég | Fotó: wikipedia.org

Egy török művész, Garip Ay egyszerűen mesés festményeket készít. Már magát az alkotás folyamatát is izgalmas nézni, ugyanis a festő vászna nem egy darab papír vagy kendervászon, hanem sötétre színezett víz. A török művészek egyébként ezt a fajta festészetet már régóta űzik, és a neve ebru.

A képet először olajos vízre viszik fel az ecsettel, majd onnan kerülhet rá esetleg a papírra. A végeredmény pedig igazán elképesztő, és minden egyes alkalommal egyedi, gyakran csak egy pillanatig gyönyörködik a festő az elkészült alkotásban.

Nézd hogy készíti el ebru technikával Van Gogh Csillagos éj c. művét Garip Ay, egyszerűen zseniális, a hogy megelevenednek a formák!

Forrás: boredpanda.com

A kötvényt egy héten belül küldjük e-mailen a neked@proaktivdirekt.com címről. Kérjük tedd ezt a címet a leveleződ címjegyzékébe, hogy megkapd. Elolvastam és elfogadom a biztosítási feltételeket, igénylem az ingyenes Colonnade baleset-biztosítást. Hozzájárulok, hogy az Colonnade vagy megbízottja a biztosítási ajánlataival telefonon megkeressen. Hozzájárulásodat visszavonhatod a Colonnade címére (1388 Budapest, Pf. 14.) küldött levélben vagy telefonon: 801-0801. Letöltöm a biztosítási feltételeket.

Ha tetszett, kedveld:  |  Ha nem tesztett, írd meg miért nem!

Oszd meg a cikket és nyerj...