2015.10.16. 20:20:41 6108 252

Koko, a gorilla örökbefogadott két kiscicát!
A hír elolvasásával 500 Ft-tal növelheted a nyereményedet. Ha tag vagy, jelentkezz be, ha új vagy, regisztrálj itt (ingyenes)!

Koko, egy igazán különleges gorilla, aki a 44 születésnapjára egy alom macskával játszhatott, majd két kiscicát fogadhatott örökbe. Nem az első alkalom, hogy a hölgyemény cicákra vigyáz. 1985-ben szintén két macskát bíztak a gondjaira, és remek munkát végzett.

Kokó, a gorilla | fotó via youtube.com - PROAKTIVdirekt Életmód magazin és hírek - proaktivdirekt.com Kokó, a gorilla | fotó via youtube.com

Kokó egyébként hihetetlen nyelvi adottságairól is ismert volt, több ezer szót megért. A gorillának sajnos nem adatott meg, hogy saját kölykeit nevelje, de szívesen gondoskodik másokról. Sőt, gyakran hordoz a nyakában plüss állatokat. Nézd meg milyen gyengéd és gondoskodó a kis cicákkal. Édesek!

Forrás: boredpanda.com

A kötvényt egy héten belül küldjük e-mailen a neked@proaktivdirekt.com címről. Kérjük tedd ezt a címet a leveleződ címjegyzékébe, hogy megkapd. Elolvastam és elfogadom a biztosítási feltételeket, igénylem az ingyenes Colonnade baleset-biztosítást. Hozzájárulok, hogy az Colonnade vagy megbízottja a biztosítási ajánlataival telefonon megkeressen. Hozzájárulásodat visszavonhatod a Colonnade címére (1388 Budapest, Pf. 14.) küldött levélben vagy telefonon: 801-0801. Letöltöm a biztosítási feltételeket.

Ha tetszett, kedveld:  |  Ha nem tesztett, írd meg miért nem!

Oszd meg a cikket és nyerj...