2014.11.21. 19:50:00 3128 14

Ilyen a szex Hollywoodban
A hír elolvasásával 500 Ft-tal növelheted a nyereményedet. Ha tag vagy, jelentkezz be, ha új vagy, regisztrálj itt (ingyenes)!

Aeroszolos spray (hajlakk?) a homlokra, vízpermet a hátra, hadd legyen valósághű az az izzadás! Ne feledkezzünk meg az élethű hangokról és a mozgásról sem. A háttérben a rendező figyel és kommentálja az eseményeket: nagyszerű a szex, srácok! Egy kicsit bizarr ezt így látni, bár mindig is tudtuk, hogy a filmes szexjelenetek nem valóságosak...

Brooklyn Decker és Patrick Wilson | Fotó: youtube.com - PROAKTIVdirekt Életmód magazin és hírek - proaktivdirekt.com Brooklyn Decker és Patrick Wilson | Fotó: youtube.com

Brooklyn Decker és Patrick Wilson szexjelenete a kulisszák mögött

Nem túl erotikus és nem is túl szexi egy-egy ilyen jelenet forgatása, de a filmben valószínűleg semmit nem érzünk majd a színlelésből. Brooklyn Decker és Patrick Wilson "forró" jelenete a Strech c. filmben kerül a közönség elé.

A nyilvánosságra hozott rövidfilmnek köszönhetően bepillanthatunk a kulisszák mögé, és megleshetjük, hogyan készült a szexjelenet. Íme a videó:

Az egyetlen valóságosnak ható momentum, ahogy a két sztár nevetgél a forgatás szünetében.

A Strech c. film egyébként nem kerül a mozikba, az iTunes-ról és a VOD-ról tölthető le, illetve valószínűleg DVD-n lesz elérhető.

Ha tetszett, kedveld:  |  Ha nem tetszett, írd meg miért nem!

Oszd meg a cikket és nyerj...