2015.07.04. 19:05:32 7471 218

Felfedezőúton – A férfi 6 erogén zónája
A hír elolvasásával 500 Ft-tal növelheted a nyereményedet. Ha tag vagy, jelentkezz be, ha új vagy, regisztrálj itt (ingyenes)!

Azt már tudjuk ősidők óta, hogy a férfi szívéhez a hasán át vezet az út. Ehhez már rengeteg receptet ajánlottunk mi is, úgyhogy a férfi szívek maximálisan meg vannak hódítva. Ám ha éppen nem a főzési tudományunkkal szeretnénk lenyűgözni az erősebbik nem képviselőit, jó, ha ismerjük az erogén zónáikat is.

Erogén zónák - PROAKTIVdirekt Életmód magazin és hírek - proaktivdirekt.com Erogén zónák

A testi érintés jó. Egy ölelés, apró simogatás azt üzeni nekünk: fontosak vagyunk a másik számára. Persze, néha elég huncut üzenete van annak az érintésnek… ;-) Az épp csak egymás lelkét, testét felfedező szerelmeseknél pláne, de összeszokott párok esetén is akadnak egymás testén olyan pontok, amelyekről nem is hinnénk, érintése milyen „bizsergetően” hat a másik számára.

6 pont a férfin, ahol pont jó

Hajtő és a fejbőr

Azt tudtad, hogy a fejbőr sokkal érzékenyebb, mint a testünk többi részét borító bőr? Ezért van az, hogy egy ártatlannak hitt kölcsönös és kellemes hajmosásból még bármi lehet…;-)

Fel a kezekkel!

És a talpakkal! Kezünkkel érezzük, érzékeljük környezetünk hőmérsékletét, különböző dolgok, anyagok felületét, milyenségét. Talpunkkal pedig a talajt, amin járunk. Hogy mindez megvalósulhasson, nagyfokú érzékenységre van szüksége testünk ezen részeinek. Ha kényeztetni szeretnéd a kedvesedet, vagy egy kicsit többet is szeretnél, egy kéz- és/vagy talpmasszázzsal tuti lehet a siker.

Azok a bizonyos bimbók

Azt hinnénk, a mellbimbók csak a nők (szexuális) életében játszanak központi szerepet, hiszen számtalan idegvégződésével igen érzékeny terület ez. Ám az erősebbik nemre is hat ennek érintése, úgyhogy ezt a területet is érdemes „körbejárni” bizonyos helyzetekben;-)

Vezesd őket az orruknál fogva

Igen azt tudjuk, hogy természetes, illetve (a parfümöknek köszönhetően) kicsit mesterséges illatunkkal bizony könnyen tudunk hatni az erősebbik nemre. De az például egy egészen új információ, hogy az itt található számtalan idegvégződés csókolózás közben tovább stimulálható.

Érdemes „nyakra menni”

Ahogy az arcunkon, úgy a nyakunkon, torkunkon lévő bőr is vékonyabb, mint testünk többi részén. Így az ide adott, véletlen vagy „direkt” puszik, apró csókok bizony könnyen „más” irányba terelhetik napunk további részét.

És ami nem maradhat ki

Azt talán túlzás kijelenteni, hogy a férfitest úgy általában egy nagy erogén zóna. De a has mindenképp. Nem, most nem arra gondolunk, hogy egy finom vacsora után szinte minden kívánságunkat teljesítik.:-) A has, illetve a hát simogatása, gyengéd karmolgatása bizony huncut örömöket okozhat partnerünknek, és a később nekünk is.;-)

Összeállította: ssz

Forrás: gesund.at

Ha tetszett, kedveld:  |  Ha nem tetszett, írd meg miért nem!

Oszd meg a cikket és nyerj...