2015.09.16. 17:24:52 5322 226

A könyvfüggű bébi – vicces videó
A hír elolvasásával 500 Ft-tal növelheted a nyereményedet. Ha tag vagy, jelentkezz be, ha új vagy, regisztrálj itt (ingyenes)!

A cuki csöppség, Emmett egyáltalán nem viseli jó, amikor kedvenc története – vagy lényegében bármilyen könyv – véget ér. Ahogy édesanyja összecsapja a könyvet, és kimondja a bűvös szót: vége, a csöppség sírva fakad. Majd megható könnyek közepette követeli, hogy kezdjék elölről a könyv olvasását. :)

Fotó via youtube.com - PROAKTIVdirekt Életmód magazin és hírek - proaktivdirekt.com Fotó via youtube.com

Szülei összevágtak egy rövid filmet a kisfiú „szenvedéseiről”, aki egyébként nagyon aranyos: tátott szájjal figyeli hol az anyukáját, hol pedig a könyvet, de amikor a történet a végére ér, minden egyes alkalommal megkönnyezi. Ezután csak úgy lehet megnyugtatni, ha elölről kezdik az olvasást. Tényleg ő lehet a legszomorúbb könyvmoly, s már nagyon korán megtapasztalja azt a keserédes érzést, amikor véget ér egy jó könyv. :)

Nem csodálkoznánk, ha a szülei idő előtt el kezdenék felolvasni neki a Háború és békét, de legalábbis kétszer meggondolnák, hogy mikor, milyen hosszú könyvet kezdenek el felolvasni a kis Emmetnek. Tünemény! :)

Forrás: boredpanda.com

A kötvényt egy héten belül küldjük e-mailen a neked@proaktivdirekt.com címről. Kérjük tedd ezt a címet a leveleződ címjegyzékébe, hogy megkapd. Elolvastam és elfogadom a biztosítási feltételeket, igénylem az ingyenes Colonnade baleset-biztosítást. Hozzájárulok, hogy az Colonnade vagy megbízottja a biztosítási ajánlataival telefonon megkeressen. Hozzájárulásodat visszavonhatod a Colonnade címére (1388 Budapest, Pf. 14.) küldött levélben vagy telefonon: 801-0801. Letöltöm a biztosítási feltételeket.

Ha tetszett, kedveld:  |  Ha nem tesztett, írd meg miért nem!

Oszd meg a cikket és nyerj...