2015.09.08. 20:00:00 16516 145

10+1 túlfűtött, meztelen filmjelenet
A hír elolvasásával 500 Ft-tal növelheted a nyereményedet. Ha tag vagy, jelentkezz be, ha új vagy, regisztrálj itt (ingyenes)!

„Na, szóval ezért nézd meg azt a filmet.” - veregeted meg a haverod vállát pár sör után. Lehet, hogy a sztorijára már nem emlékszel, az is lehet, hogy egészen értékelhetetlen volt, de az még biztos megvan, hogy például Scarlett Johansson meztelen volt benne. De mi is a film címe?

Scarlett Johansson, A felszín alatt | Fotó: fastcocreate.com - PROAKTIVdirekt Életmód magazin és hírek - proaktivdirekt.com Scarlett Johansson, A felszín alatt | Fotó: fastcocreate.com

Vigyázat a következő filmek, illetve filmrészletek meztelen jeleneteket tartalmazhatnak.

1. Rosario Dawson – Transz

A csodás testű színésznő nemcsak idomaival domborít ebben a filmben, hanem színészi tehetségét is megvillantja, és maga a film is baromi jó. Ezt például bátran ajánljuk akkor is, ha nem csak esztétikai élményre vágysz. (Nem a filmesztétikára gondoltunk...

A Nagy Sándor, a hódító c. film sokszor vontatott és nem éppen a kritikusok kedvence, de abban mindenki egyet ért, hogy Rosario Dawson teljesen meztelen jelenetéért érdemes a rajongóknak megnézni.

2. Salma Hayek: Frida

A Desperadóban már villantott ezt azt Hayek kisasszony, de a Frida c. filmben teljes egészében megcsodálhatjuk tökéletes testét, s talán még az összenőtt szemöldök sem vesz el semmit az értékéből. Salma Hayek, művészként is ugyanolyan szexi, mint amit az Alkonyattól pirkadatig c. filmben láthattunk tőle.

Ne feledkezzünk meg híres táncáról sem az említett filmből:

4. Kardhal – Hale Berry

Hale Berry többször is megvillantja bájait a vásznon, kétszer is majdnem teljesen meztelenül láthatjuk.

És a Szörnyek keringője c. filmben is levetkőzik:

5. Charlize Theron: Két nap a völgyben

Theron első szerepeinek egyike, amiben rögtön felejthetetlenné is válik, elég csak megnéznünk ezt az egy jelenetet. A sztori egyébként ütős: bérgyilkosok, szeretők, titkok és rejtélyek, összefonódva egy nagyon pörgős filmben.

6. Jessica Biel: A kék szoba

Híres táncos és sztriptíz jelenet nem egy akad a filmtörténelemben, ezek közül az egyik legdögösebb Jessica Biel tánca.

7. Kim Basinger: 9 és fél hét

A film művészi értékeiről már megosztanak a vélemények, de az biztos, hogy sokkal több erotikus jelentet tartalmazott, mint az agyon ajnározott Szürke ötven árnyalata c. film.

8. Angelina Jolie: Eredendő bűn

Angelina Jolie egyébként is szexszimbólum, ebben a filmben pedig többször is felfedi bájait. De a nők is legeltethetik a szemüket, Jolie mellett Banderas a Férfi. A filmről már megoszlanak a vélemények, de nézhető.

9. Margot Robbie: A Wall Street farkasa

Na, ebben a filmben egyébként is ömlik ránk minden, ami egy pénz körül forgó világban előfordulhat: kurvák, drog és millió dolláros bizniszek, s közben Margot Robbie is levetkőzik. Ezután a film után egészen biztos, hogy sok szereppel keresik meg a szexi színésznőt.

10. Anne Hathaway: Brokeback Mountin – Túl a barátságon

A film homoszexualításról és annak elfogadásáról szól, mégis láthatjuk benne Anne Hathaway-t, ahogy levetkőzik egy kocsi hátsó ülésén. Talán az első alkalom, amikor a ráosztott jó kislány szerepből kibújik a színésznő.

+1. Scarlett Johanson: A felszín alatt

Egy bizarr scifi, amiben Scarlett Johanson csábítja el a férfiakat. Nincs nehéz dolga, hiszen rendkívül vonzó, legeltethetjük is rajta a szemünket eleget. A film viszont vacak.

Ha tetszett, kedveld:  |  Ha nem tetszett, írd meg miért nem!

Oszd meg a cikket és nyerj...