2024.03.29. 08:33:33 5353 225

Bye-bye stressz! – Tippek és trükkök, hogy nyugodtabban teljen a hét
A hír elolvasásával 500 Ft-tal növelheted a nyereményedet. Ha tag vagy, jelentkezz be, ha új vagy, regisztrálj itt (ingyenes)!

Mindannyiunk álma – amellett, hogy annyi csokit ehetünk, amennyi csak belénk fér, mégsem hízunk;) – hogy minden napunk, hetünk, hónapunk, évünk nyugodtan teljen, mindenféle felesleges stressz tűnjön el az életünkből. Igen, némi izgalom nem árt, de a csipp-csupp dolgokon való aggódás nem ide tartozik.

Stressz, nyugalom - PROAKTIVdirekt Életmód magazin és hírek - proaktivdirekt.com Stressz, nyugalom

Szaladj végig a lenti listán, hogy lásd, mit kell tenned, hogy kevésbé stresszes legyen a napod!

  • Készülj előre! Amit lehet, már előző este készíts elő: állítsd össze a másnapi szetted, porciózd ki az aznapi ételeid, és máris nyugisabb lesz a reggel.

  • Írd össze! Hogy lásd, mi vár rád a következő napon, héten, írj listád a teendőidről! Motiváló lesz, ahogy húzod ki az egyes feladatokat a hét során!

  • Motiváld magad! A dicséret nagyon fontos! Ha nem jön kívülről, akkor add meg magadnak ezt az örömet! Zárd a napot egy képzeletbeli vállveregetéssel!

  • Kapcsold ki! Lefekvés előtt 1-2 órával már ne nyomkodd a telefonodat, rakd el a laptopod és a TV-t is iktasd ki! Sokkal pihentetőbb lesz az alvásod ezek nélkül!

  • Szakíts időt magadra! Az énidő fogalma nem csak üres frázis, igenis szükségünk van heti, de akár napi szinten is, hogy magunkkal foglalkozzunk. Egy kis meditáció, egy nagyobb séta, a kedvenc könyved, egy izzasztó fitneszóra – hidd el, más színben látod majd a világot, ha gondolsz néha magadra is!

  • Kezdjük a nehezével! Kezdd a napot azzal a feladattal, amit a legkevésbé szeretsz! Hidd el, sokkal könnyebb lesz a nap további része, ha túlesel a nehezén.

  • Indítsd nyugodtan! Legyen a napindítás kellemes! Egy finom kávé, egy ízletes reggeli, néhány oldal a kedvenc könyvedből, egy dal, ami feldobja a napod – kell ennél több a boldogsághoz?

Forrás: brigitte.de/ Jeanine Insam

A kötvényt egy héten belül küldjük e-mailen a neked@proaktivdirekt.com címről. Kérjük tedd ezt a címet a leveleződ címjegyzékébe, hogy megkapd. Elolvastam és elfogadom a biztosítási feltételeket, igénylem az ingyenes Colonnade baleset-biztosítást. Hozzájárulok, hogy az Colonnade vagy megbízottja a biztosítási ajánlataival telefonon megkeressen. Hozzájárulásodat visszavonhatod a Colonnade címére (1388 Budapest, Pf. 14.) küldött levélben vagy telefonon: 801-0801. Letöltöm a biztosítási feltételeket.

Ha tetszett, kedveld:  |  Ha nem tetszett, írd meg miért nem!

Oszd meg a cikket és nyerj...