2018.05.25. 17:52:58 12459 272

Felemás hír a „Trónok harca” olvasóinak: Folytatás helyett előzmény jön!
A hír elolvasásával 500 Ft-tal növelheted a nyereményedet. Ha tag vagy, jelentkezz be, ha új vagy, regisztrálj itt (ingyenes)!

George R.R. Martin 2018. november vége felé ígéri rajongóinak az új kötete megjelenését. Erre a dátumra nem is olyan sokat kell várnunk, azonban van egy kis csavar a közleményben: Az előzetes várakozásokkal ellentétben egy olyan kötet kerül majd a könyvesboltok polcaira, amely a Targaryen-ház történetét meséli el.

Trónok harca - PROAKTIVdirekt Életmód magazin és hírek - proaktivdirekt.com Trónok harca

Tehát ebből a hírből már könnyen kikövetkeztethető, hogy a Tűz és jég dala sorozat következő kötetére még jócskán várhatunk! Az író erről blogján is írt, miszerint „…a tél még nem jön el…legalábbis nem 2018-ban.”

Az idén megjelenő kötet a Tűz és vér címet viseli majd. A Tűz és jég dala történeteiből már megismert Targaryen uralkodói ház korai történetébe áshatják bele magukat a kíváncsi olvasók. Megismerhetjük a Targaryen királyok életének részleteit a családtagjaik tettein, a lefolytatott háborúkon és számtalan utazásaikon keresztül I. Aegontól kezdve egészen III. Aegon királyig.

S hogy mit ígér még az író? Sok-sok sárkányt! Továbbá újdonság lesz az új kötet kapcsán, hogy a belső grafikák az író különleges évfordulós kiadásaihoz hasonlóan most is fekete-fehér illusztrációkként kelnek életre. Dough Wheatley több mint 75 darab képével teszik érzékletesebbé azt a világot, amibe a nemsokára megjelentetni vágyott könyv oldalain csöppenhetünk bele.

A Tűz és vér nem meséli el a Tűz és jég dala előtti világ összes cselekményét, George R.R. Martin a további történeteket egy második részben fogja csak elénk tárni. Legutóbb azt ígérte, hogy eme két kötet közé fogja beékelni a várva várt 6. ciklust a Tűz és jég dalából, aminek eredeti címe várhatóan The Winds of Winter lesz. A hideg, jeges tél végül csak eljön, hogy a sötétség töltse ki ezt az izgalmas, fiktív világot, ahol a legjobb dolog leginkább a remény lesz. Kíváncsian várjuk!

Forrás: georgerrmartin.com, independent.co.uk

A kötvényt egy héten belül küldjük e-mailen a neked@proaktivdirekt.com címről. Kérjük tedd ezt a címet a leveleződ címjegyzékébe, hogy megkapd. Elolvastam és elfogadom a biztosítási feltételeket, igénylem az ingyenes Colonnade baleset-biztosítást. Hozzájárulok, hogy az Colonnade vagy megbízottja a biztosítási ajánlataival telefonon megkeressen. Hozzájárulásodat visszavonhatod a Colonnade címére (1388 Budapest, Pf. 14.) küldött levélben vagy telefonon: 801-0801. Letöltöm a biztosítási feltételeket.

Ha tetszett, kedveld:  |  Ha nem tetszett, írd meg miért nem!

Oszd meg a cikket és nyerj...

További cikkek a témában

Csak minden ötödik fiatal sportol rendszeresen

Csak minden ötödik fiatal sportol rendszeresen, pedig 72 százalékuk szerint fontos a rendszeres testmozgás - többek között ez derül ki a Nemzetközi Olimpiai Bizottság (NOB), valamint az olimpiai és paralimpiai mozgalom globális biztosítási partnere, az Allianz közös felméréséből.

Mini édenkert? Varázsolj magadnak!

A kertek ősi hazájában, Japánban azt tartják, hogy rendkívül boldognak nevezheti magát az az ember, akinek a keze, öle tele van virágokkal. Nálunk pedig az a hír járja, hogy mindazok, akik a virágot szeretik, csakis jó ember hírét kelthetik. Az alábbiakban megnézzük, hogy milyen virágokkal, díszfákkal, valamint cserjékkel formálhatunk magunk köré olyan mini édenkertet, melynek látványa és gondozása egyaránt üdítő hatással van testre és lélekre egyaránt.

Pilates, egy népszerű módszer, amivel erőre kaphatsz

A Pilates első szemrevételezésre semmiféle különösen nagyobb kihívást és izom-megerőltetést nem igénylő gyakorlatsornak fest. A kipróbálását tervezők ezért könnyen beleeshetnek abba a csapdába, mint amelyikbe maga Dwayne Johnson a „kőnyűvő”, a The Rock is belehuppant. Mégpedig a The Game Plan (magyarul: a Gyerekjáték) című családi vígjátékban, amikor a balettről elmarasztalóan beszélt. Nos, aki látta a filmet, az tudja, hogy később megváltozott a véleménye. De, hogy miért érdemes sort keríteni a Pilatesre, illetve ezt a mozgásformát a napi egészség-karbantartó gyakorlatok egyikévé tenni? Nézzük!