2015.11.16. 15:30:50 10699 245

Az örök ajándék: a könyv – ötletek karácsonyra!
A hír elolvasásával 500 Ft-tal növelheted a nyereményedet. Ha tag vagy, jelentkezz be, ha új vagy, regisztrálj itt (ingyenes)!

Hasznos, szép és mindig jó ajándék a könyv. Személyre szabottan üzenhetünk vele, szórakoztathatjuk azt, aki kapja, vagy éppen taníthatjuk. Akármi is a célunk, egy jó könyvvel nem foghatunk mellé karácsonykor. A Libri könyvkiadó sikerlistájáról válogattunk.

Titkos Kert Színező könyv - borító - PROAKTIVdirekt Életmód magazin és hírek - proaktivdirekt.com Titkos Kert Színező könyv - borító

Szakácsoknak:

A sűrűje 2. - Borbás Marcsi

"Amikor egy család együtt eszik, a vidám beszélgetések közepette megtelik a ház illatokkal, élményekkel, érzelmekkel. Ilyenkor az emberek figyelnek egymásra, erősödik köztük a kötelék, egységüknek jelképe pedig a családi asztal, melyet a következő száz recepttel igyekszem gazdagítani."

Romantikusoknak:

Karácsonyi lakoma és más történetek - Katie Fforde

Katie Fforde már számos bestsellerrel ajándékozta meg a nagyközönséget, most pedig aranyos karácsonyi történetekkel szórakoztat minket. A humor, az érzelem, a család, a romantika nem hiányozhat a novellákból, s a legjobb, hogy bármikor sort keríthetünk a bájos kis sztorik elolvasására.

Kreatív lelkeknek:

Titkos Kert - Színezőkönyv mesébe illő rajzokkal - Johanna Basford

A felnőtteknek szóló színezőkönyv egyik legújabb darabja 10 éves kortól 99 éves korig bárkit elszórakoztathat. Kikapcsol és az apró minták színezése közben szinte meditatív állapotba kerülhetünk. Kalandozz Te is a gyönyörű rajzok között, és töltsd meg őket élettel!

Gyerekeknek:

A Titoktündér - Titokmesék gyerekeknek és felnőtteknek, hogy minden egy kicsit könnyebb legyen - Beck Andrea

Szeretnéd észrevétlenül pozitív gondolatokkal megtölteni gyermeked buksiját? Akkor ez a mesekönyv nektek való! Szórakoztató és játékos módon tanító történetek, amelyek segítenek felülemelkedni a hétköznapi nehézségeken gyerekeknek és felnőtteknek egyaránt. Olvassátok együtt!

Ski fi kedvelőknek:

A marsi - Mentőexpedíció - Andy Weir

A film már a mozikban, könyv pedig több mint egy éve a könyves boltokban. Ha eddig még nem olvastátok ne hagyjátok ki Mark Watney izgalmas történetét, akinek minden tudását be kell vetnie az életben maradáshoz, miután a Mars bolygón ragadt. A film előzetesét itt nézheted meg: Filmek, amiket idén ősszel várunk a moziban

Krimi kedvelőknek:

Ami nem öl meg - David Lagercrantz

Ha krimi, akkor Skandinávia, ha Skandinávia és krimi, akkor Tetovált lány, vagyis a történet folytatása! Bár nagy port kavart, hogy az eredeti író halála után valakit megbíztak a folytatás megírásával az irodalomértők úgy vélik a Lisbeth Salander legújabb kalandjait megíró David Lagercrantz jó munkát végzett. A kulcsfigura ebben a történetben egy különleges képességgel megáldott kisfiú lesz.

Forrás: libri.hu

Ha tetszett, kedveld:  |  Ha nem tetszett, írd meg miért nem!

Oszd meg a cikket és nyerj...

További cikkek a témában

Mindful étkezés – Mert a jóllét az asztalnál kezdődik

Az étel szervezetünk elengedhetetlen hajtóereje, energiabiztosítója, melynek huzamosabb ideig történő megvonása akár súlyos kimenetelű is lehet. Ám századunkra az ételekhez való viszonyulásunk gyökeres változásokon ment át, hiszen ma már nem csak akkor vesszük magunkhoz táplálékunkat, amikor éhesek vagyunk, hanem számos más tényezőtől is függővé válik az étkezésünk. Ha tudjuk, hogy az asztalra helyezett ételek mellett az étkezés minősége ugyancsak befolyással van a gyógyulásunkra, ám az egészségünk kárára is lehet, akkor tudatosabban állunk ehhez a kérdéshez.

Itt a tavasz! – Itt az ideje a lelki nagytakarításnak!

A tél vége, tavasz eleje felé nem csak a testünk, de a lelkünk is kívánja a csicsergős évszakot, hiszen elfáradunk a hosszú, hamar sötétedős, későn világosodós, hideg, fagyos hónapokban. Alig-alig bírjuk vonszolni megfáradt lelkünket a napsugaras évszakig, és meglepetten tapasztalhatjuk, hogy bizony rá is ráfér a nagytakarítás.

Öltözz okosan a fenntarthatóságot is szem előtt tartva!

A fenntarthatóság fő üzenete abban rejlik, hogy a jelen szükségleteinek kielégítése ne veszélyeztesse a jövő nemzedékeinek társadalmi, környezeti és gazdasági lehetőségeit. Az elkövetkező néhány mondatban azt igyekszünk körbejárni, hogy miért szükséges az öltözködés és a divat kapcsán is jobban törekednünk a fenntarthatóságra.