2016.06.15. 08:06:35 11813 346

Vágd így a görögdinnyét, ha sokad magadnak tálalsz!
A hír elolvasásával 500 Ft-tal növelheted a nyereményedet. Ha tag vagy, jelentkezz be, ha új vagy, regisztrálj itt (ingyenes)!

A görögdinnye szeletelés egyáltalán nem tartozik a kedvenc nyári elfoglaltságaim közé, sőt, általában inkább ki is hagyom ezt a műveletet és egyszerűen kikanalazzuk a dinnyét a héjából (miután félbe, vagy negyedbe vágtuk). Ez a módszer azonban nem mindig járható út.

Görögdinnye - PROAKTIVdirekt Életmód magazin és hírek - proaktivdirekt.com Görögdinnye

Ha ketten vagyunk a férjemmel, az ölünkbe veszünk egy fél dinnyét egy naaaagy tálcán, és úgy esszük. Kanállal, szépen, viszonylag tisztán. :) De mi a helyzet ha vendégek jönnek, és a szokásos szeletek is túl nagyok ahhoz, hogy kulturáltan el lehessen fogyasztani őket. Tudod, a könyöködön csöpögő és az álladon csurgó dinnyelé nélkül? :)

Nos, ilyenkor jön jól ez az egyszerű módszer:

Egyszerűen vágd hasábokra/kockákra a dinnyét, ahogy egy burgonyával tennéd. A félbevágott dinnyét fordítsd le, majd vágj csíkokat keresztbe, és hosszába is. A végén kisebb dinnyehasábokat kapsz, amit könnyű lesz elfogyasztani! Teljesen partikészen tálalhatod a kicsi és nagyobbacska vendégek örömére!

forrás: the-girl-who-ate-everything.comforrás: the-girl-who-ate-everything.com

A módszert a the-girl-who-ate-everything.com oldalon találtuk, és minket meggyőzött!

forrás: the-girl-who-ate-everything.comforrás: the-girl-who-ate-everything.com

Ha tetszett, kedveld:  |  Ha nem tetszett, írd meg miért nem!

Oszd meg a cikket és nyerj...

További cikkek a témában