2019.01.05. 17:22:56 11574 308

Új év, új élet! – 3+1 (szerintünk) jó film az újrakezdésről!
A hír elolvasásával 500 Ft-tal növelheted a nyereményedet. Ha tag vagy, jelentkezz be, ha új vagy, regisztrálj itt (ingyenes)!

Igen, már a könyökünkön jön ki ez az „új év, új élet”, „most minden megváltozik”, „most minden más lesz” szöveg. De hát ha egyszer így van!:-) Ha Te magad is érdekelt vagy ebben a témában, de ha éppen nagyon nem, ezt a néhány „újrakezdős”, és ezek mellett rendkívül szórakoztató filmet nem érdemes kihagyni!

Újrakezdés - PROAKTIVdirekt Életmód magazin és hírek - proaktivdirekt.com Újrakezdés

Persze, újrakezdeni nem csak év elején lehet, és attól, hogy év eleje van, még nem is kell újrakezdenünk semmit. De ha már a világ ezt erőlteti ránk, akkor muszáj hozzá jó képet vágnunk. Ha meg nem megy, nézzünk meg néhány remek, akár humoros filmalkotást is a témában! Mindjárt más szemmel látjuk majd a világot!

A legviccesebb:-)

Ha újrakezdés, akkor nem is juthat más az eszünkbe, mint az állandóan súlyproblémákkal küzdő, a szerelmet folyamatosan kereső, általában mindent összekuszáló, ám a még a „legdurvább szituból” is szerencsésen kimászó, egyébként meg imádnivaló Bridget Jones!

A legéletrevalóbb…

Ha még nem volt szerencséd az Életrevalók című filmhez, feltétlenül pótold, akár újrakezdenéd, akár erőt merítenél, akár csak sírnál egy jót. Mert ez a film mindegyikhez tökéletes segítség lesz!

A „legvadabb”

Reese Witherspoon egyik legjobb alakítása igaz történetet dolgoz fel. A Vadon című filmben tulajdonképpen az újrakezdéshez vezető, igencsak hosszú utat láthatjuk – szó szerint, és átvitt értelemben is.

A „legfinomabb”

Szerintem nem én vagyok az egyetlen, akinek az újrakezdésről Julia Roberts, illetve az Ízek, imák, szerelmek című filmje jut az eszébe!

A legszínesebb

Nem csak az újrakezdésről, de a túlélésről is szól a Pí élete című alkotás. Varázslatos képek, gyönyörű történet! Érdemes megnézni!

Forrás: youtube.com

A kötvényt egy héten belül küldjük e-mailen a neked@proaktivdirekt.com címről. Kérjük tedd ezt a címet a leveleződ címjegyzékébe, hogy megkapd. Elolvastam és elfogadom a biztosítási feltételeket, igénylem az ingyenes Colonnade baleset-biztosítást. Hozzájárulok, hogy az Colonnade vagy megbízottja a biztosítási ajánlataival telefonon megkeressen. Hozzájárulásodat visszavonhatod a Colonnade címére (1388 Budapest, Pf. 14.) küldött levélben vagy telefonon: 801-0801. Letöltöm a biztosítási feltételeket.

Ha tetszett, kedveld:  |  Ha nem tetszett, írd meg miért nem!

Oszd meg a cikket és nyerj...

További cikkek a témában

Mini édenkert? Varázsolj magadnak!

A kertek ősi hazájában, Japánban azt tartják, hogy rendkívül boldognak nevezheti magát az az ember, akinek a keze, öle tele van virágokkal. Nálunk pedig az a hír járja, hogy mindazok, akik a virágot szeretik, csakis jó ember hírét kelthetik. Az alábbiakban megnézzük, hogy milyen virágokkal, díszfákkal, valamint cserjékkel formálhatunk magunk köré olyan mini édenkertet, melynek látványa és gondozása egyaránt üdítő hatással van testre és lélekre egyaránt.

Pilates, egy népszerű módszer, amivel erőre kaphatsz

A Pilates első szemrevételezésre semmiféle különösen nagyobb kihívást és izom-megerőltetést nem igénylő gyakorlatsornak fest. A kipróbálását tervezők ezért könnyen beleeshetnek abba a csapdába, mint amelyikbe maga Dwayne Johnson a „kőnyűvő”, a The Rock is belehuppant. Mégpedig a The Game Plan (magyarul: a Gyerekjáték) című családi vígjátékban, amikor a balettről elmarasztalóan beszélt. Nos, aki látta a filmet, az tudja, hogy később megváltozott a véleménye. De, hogy miért érdemes sort keríteni a Pilatesre, illetve ezt a mozgásformát a napi egészség-karbantartó gyakorlatok egyikévé tenni? Nézzük!

Esküdni mernék! – Kedvenc esküvős filmjeink, ha már itt a május

A madarak csicseregnek, a méhek döngicsélnek, szerelem van a levegőben, amit az egyre többször felharsanó esküvői harangok, vagy éppen a hangosan dudáló esküvői menet is egyértelműen jelez. Hiába, a május a szerelem, így az esküvők hónapja is, szeptember-októberig nincs is megállás, már ami a lagzikat illeti.