2015.10.19. 16:56:50 10525 265

Tóth Gabi vs Kovács Kati - Ezen mi is elsírtuk magunkat!
A hír elolvasásával 500 Ft-tal növelheted a nyereményedet. Ha tag vagy, jelentkezz be, ha új vagy, regisztrálj itt (ingyenes)!

Soha nem hittem volna, hogy pont a Sztárban Sztár c. műsor egyik produkcióján csordul ki a könnyem a meghatottságtól, de Tóth Gabi valami olyat idézett a színpadra, amit valóban csak nagyon kevesen tudtak volna.

Tóth Gabi, a Sztárban Sztár műsorában - PROAKTIVdirekt Életmód magazin és hírek - proaktivdirekt.com Tóth Gabi, a Sztárban Sztár műsorában

A fiatalabbik Tóth leány Kovács Kati nem leszek a játékszered című dalát énekelte el, de olyan szuggesztíven, hogy nem lehetett levenni róla a szemünket, s hát a végén nem maradhatott szárazon sem.

Havas Henrik végig bárgyú vigyorral az arcán nézte a produkciót, s a végén meg is tudhattuk, hogy miért: Tóth Gabinak sikerült elé idéznie a fiatal korát, amikor hasonló, „tündéri” csajokkal randevúzgatott a Margit-szigeten, amikor még csilingelt a villamos. Ebbe a Budapestbe valószínűleg mi is beleszerettünk volna.

Liptai Klaudia könnyekig hatódott, s a zsűri többi tagjának is nagyon tetszett a produkció. A közönség és a versenyző társak is állva tapsolták Tóth Gabit. Az ilyen momentumok láttán nem csodálkozunk, hogy miért volt a Sztárban Sztár a legnézettebb TV műsor a múlt héten, az egyik oka nagy valószínűséggel Tóth Gabi.

Ha tegnap lemaradtál volna róla, vagy csak újra megnéznéd – mi megtettük! - akkor alább a videó.

Ha tetszett, kedveld:  |  Ha nem tetszett, írd meg miért nem!

Oszd meg a cikket és nyerj...

További cikkek a témában

Mindful étkezés – Mert a jóllét az asztalnál kezdődik

Az étel szervezetünk elengedhetetlen hajtóereje, energiabiztosítója, melynek huzamosabb ideig történő megvonása akár súlyos kimenetelű is lehet. Ám századunkra az ételekhez való viszonyulásunk gyökeres változásokon ment át, hiszen ma már nem csak akkor vesszük magunkhoz táplálékunkat, amikor éhesek vagyunk, hanem számos más tényezőtől is függővé válik az étkezésünk. Ha tudjuk, hogy az asztalra helyezett ételek mellett az étkezés minősége ugyancsak befolyással van a gyógyulásunkra, ám az egészségünk kárára is lehet, akkor tudatosabban állunk ehhez a kérdéshez.

Itt a tavasz! – Itt az ideje a lelki nagytakarításnak!

A tél vége, tavasz eleje felé nem csak a testünk, de a lelkünk is kívánja a csicsergős évszakot, hiszen elfáradunk a hosszú, hamar sötétedős, későn világosodós, hideg, fagyos hónapokban. Alig-alig bírjuk vonszolni megfáradt lelkünket a napsugaras évszakig, és meglepetten tapasztalhatjuk, hogy bizony rá is ráfér a nagytakarítás.

Öltözz okosan a fenntarthatóságot is szem előtt tartva!

A fenntarthatóság fő üzenete abban rejlik, hogy a jelen szükségleteinek kielégítése ne veszélyeztesse a jövő nemzedékeinek társadalmi, környezeti és gazdasági lehetőségeit. Az elkövetkező néhány mondatban azt igyekszünk körbejárni, hogy miért szükséges az öltözködés és a divat kapcsán is jobban törekednünk a fenntarthatóságra.