2015.10.19. 16:56:50 10514 265

Tóth Gabi vs Kovács Kati - Ezen mi is elsírtuk magunkat!
A hír elolvasásával 500 Ft-tal növelheted a nyereményedet. Ha tag vagy, jelentkezz be, ha új vagy, regisztrálj itt (ingyenes)!

Soha nem hittem volna, hogy pont a Sztárban Sztár c. műsor egyik produkcióján csordul ki a könnyem a meghatottságtól, de Tóth Gabi valami olyat idézett a színpadra, amit valóban csak nagyon kevesen tudtak volna.

Tóth Gabi, a Sztárban Sztár műsorában - PROAKTIVdirekt Életmód magazin és hírek - proaktivdirekt.com Tóth Gabi, a Sztárban Sztár műsorában

A fiatalabbik Tóth leány Kovács Kati nem leszek a játékszered című dalát énekelte el, de olyan szuggesztíven, hogy nem lehetett levenni róla a szemünket, s hát a végén nem maradhatott szárazon sem.

Havas Henrik végig bárgyú vigyorral az arcán nézte a produkciót, s a végén meg is tudhattuk, hogy miért: Tóth Gabinak sikerült elé idéznie a fiatal korát, amikor hasonló, „tündéri” csajokkal randevúzgatott a Margit-szigeten, amikor még csilingelt a villamos. Ebbe a Budapestbe valószínűleg mi is beleszerettünk volna.

Liptai Klaudia könnyekig hatódott, s a zsűri többi tagjának is nagyon tetszett a produkció. A közönség és a versenyző társak is állva tapsolták Tóth Gabit. Az ilyen momentumok láttán nem csodálkozunk, hogy miért volt a Sztárban Sztár a legnézettebb TV műsor a múlt héten, az egyik oka nagy valószínűséggel Tóth Gabi.

Ha tegnap lemaradtál volna róla, vagy csak újra megnéznéd – mi megtettük! - akkor alább a videó.

Ha tetszett, kedveld:  |  Ha nem tetszett, írd meg miért nem!

Oszd meg a cikket és nyerj...