2020.05.05. 14:45:19 9100 308

Teázó csillagjegyek: Teakeverék Bika jegyűeknek
A hír elolvasásával 500 Ft-tal növelheted a nyereményedet. Ha tag vagy, jelentkezz be, ha új vagy, regisztrálj itt (ingyenes)!

Van kedved megtippelni, hogy milyen alapú és milyen ízesítésű tea ajánlott a Bika horoszkópúaknak? Mert milyen is a Bika? Gyakorlatias, kitartó, jól bánik a pénzzel, gondoskodó, birtokló, erősen ragaszkodó. A legszilárdabb föld jegyben születetteknek valami fekete tea dukál, egy marék levendulával.

Levendulás tea - PROAKTIVdirekt Életmód magazin és hírek - proaktivdirekt.com Levendulás tea

Mi köze van a Bikáknak a levendulához? Illóolaja a csillagjegyhez leginkább illő! Megfelelően használva a szerencse és a pénz bevonzásához is alkalmas, de a teaszertartásukat szintén tökéletessé teheti. Nem is csodálkozhatunk ezen, hiszen a sokszor nyugtalankodó Bika természetes nyugtatója eme növény.

Levendulás earl grey tea:

Hozzávalók:

  • ¾ csésze, azaz 5 g earl grey tea
  • és ugyanannyi szárított levendula

Elkészítés:

Egy közepes tálkában keverjük össze a két hozzávalót, majd töltsük légmentesen záródó edénybe vagy üvegbe. Így a létrejött teakeverék isteni aromája 1 hónapon keresztül érezhető!

Fogyasztáskor 1-2 teáskanállal tegyünk a bögrénkbe a teafűből, majd öntsük nyakon 240 ml forró vízzel. 5 perc után szűrjük le, és már fogyasztható is a finom teánk.

Az édesítést érdemes fokozatosan, kóstolgatva kikísérletezni az ízlésünknek megfelelően, mert a levendula hatása eléggé erőteljes.

Forrás: tasty.co/recipe/taurus-tea-blend

A kötvényt egy héten belül küldjük e-mailen a neked@proaktivdirekt.com címről. Kérjük tedd ezt a címet a leveleződ címjegyzékébe, hogy megkapd. Elolvastam és elfogadom a biztosítási feltételeket, igénylem az ingyenes Colonnade baleset-biztosítást. Hozzájárulok, hogy az Colonnade vagy megbízottja a biztosítási ajánlataival telefonon megkeressen. Hozzájárulásodat visszavonhatod a Colonnade címére (1388 Budapest, Pf. 14.) küldött levélben vagy telefonon: 801-0801. Letöltöm a biztosítási feltételeket.

Ha tetszett, kedveld:  |  Ha nem tetszett, írd meg miért nem!

Oszd meg a cikket és nyerj...

További cikkek a témában

Ezek a természetes antibiotikumok erősíthetik az immunrendszered

Az antibiotikumok, vagyis az antimikróbás készítmények bevezetése óta gyökeresen átformálódott az emberek és mikroorganizmusok közötti kapcsolat mibenléte. Az orvostudomány egyik kimagasló lépése volt az, hogy olyan betegségek is gyógyíthatóvá váltak, amelyek azelőtt halálos kimenetelűek voltak. Bár e szerek használata továbbra is kulcsfontosságú a modern gyógyításban, mégis érdemes élni a természetes antibiotikumok kínálta lehetőséggel.

Időnként nem árt egy kis csípős – Amit tudni akartál a jótékony chiliről

Élénk piros szín, intenzív íz, nyelvet perzselő, szemet könnyre fakasztó, ajkat sajdító hatás. Ezek az első gondolatok, melyek eszünkbe jutnak az Amerikából származó chili paprikáról. A paradicsommal, burgonyával és padlizsánnal egy növénycsaládba sorolható chili iránt rendkívül nagy az érdeklődés. A „chilimánia” jelenségkörébe olyan események tartoznak, mint a chilievő versenyek és a sokszínű gasztronómiai kreatívkodások. Mit tudunk még erről a „tűzről pattant” növényről?

A világ legegyszerűbb muffinja – Fehérjedús finomság rohanós reggelekre vagy lazulós délutánokra

A hétvégékben nem csak azt szeretjük, hogy sokáig, de legalábbis egy kicsit tovább lustálkodhatunk, hanem azt is, hogy jut időnk leülni és szépen komótosan megreggelizni a szépen megterített asztalnál. Bezzeg a hétköznapokon… akkor csak a rohanás van!