2015.02.18. 18:30:24 6049 133

Nicole Kidman, mint legrosszabb színésznő?
A hír elolvasásával 500 Ft-tal növelheted a nyereményedet. Ha tag vagy, jelentkezz be, ha új vagy, regisztrálj itt (ingyenes)!

A Grace: Monaco csillaga című filmben nyújtott alakításáért kapta a rémes színészi játéknak járó brit Citromdíjat.

A csapnivaló filmeket és rémes színészi játékot díjazó BARFTA Awards ceremóniát – az amerikai Arany Málna-díj-átadó brit változatát – a filmipar legjobbjait jutalmazó BAFTA-díj-átadó után rendezik Nagy-Britanniában. A gála szervezői elégedetten jegyezték meg, hogy igazán bő termés volt a rossz filmekből.

A monacói herceghez férjhez menő Grace Kelly történetét bemutató film már a cannes-i bemutatóján se nyerte meg magának a közönséget. A BARFTA zsűrije szerint a film, amelyben „egy elszánt nő harcol azért, hogy a szupergazdagoknak ne kelljen adót fizetniük”, annyira rossz volt, hogy szinte visszasírták a tavalyi győztest, a Diana hercegnőről szóló életrajzi filmet – olvasható a The Independent honlapján.

A legrosszabb brit film díja a Mázli, a csodakutya című alkotásnak jutott. A BARFTA indoklásában úgy fogalmazott: „Ez a film egy kutyáról szól, amely egy tévéműsorban táncol. Isten segítsen rajtunk." A kutya hangját kölcsönző David Walliams esélyes volt legrosszabb színész díjára, ám azt végül Simon Pegg kapta a Hector and the Search for Happiness című filmért, mert játékával ő lett „a filmtörténet legarcbamászóbb főszereplője”.

Az Annie című családi dráma a legrosszabb amerikai film díját vitte el, mert olyan elviselhetetlenül édes, hogy „csupán a megtekintése kettes típusú diabéteszhez vezethet” – hangsúlyozták a szervezők.

A BARFTA-díjakról szavazó tagság ismert brit filmkritikusokból és a filmipar képviselőiből áll. A titkos szavazással odaítélt díjakat 2013 óta osztják ki.

Forrás: vs.hu

Ha tetszett, kedveld:  |  Ha nem tetszett, írd meg miért nem!

Oszd meg a cikket és nyerj...

További cikkek a témában

Mindful étkezés – Mert a jóllét az asztalnál kezdődik

Az étel szervezetünk elengedhetetlen hajtóereje, energiabiztosítója, melynek huzamosabb ideig történő megvonása akár súlyos kimenetelű is lehet. Ám századunkra az ételekhez való viszonyulásunk gyökeres változásokon ment át, hiszen ma már nem csak akkor vesszük magunkhoz táplálékunkat, amikor éhesek vagyunk, hanem számos más tényezőtől is függővé válik az étkezésünk. Ha tudjuk, hogy az asztalra helyezett ételek mellett az étkezés minősége ugyancsak befolyással van a gyógyulásunkra, ám az egészségünk kárára is lehet, akkor tudatosabban állunk ehhez a kérdéshez.

Itt a tavasz! – Itt az ideje a lelki nagytakarításnak!

A tél vége, tavasz eleje felé nem csak a testünk, de a lelkünk is kívánja a csicsergős évszakot, hiszen elfáradunk a hosszú, hamar sötétedős, későn világosodós, hideg, fagyos hónapokban. Alig-alig bírjuk vonszolni megfáradt lelkünket a napsugaras évszakig, és meglepetten tapasztalhatjuk, hogy bizony rá is ráfér a nagytakarítás.

Öltözz okosan a fenntarthatóságot is szem előtt tartva!

A fenntarthatóság fő üzenete abban rejlik, hogy a jelen szükségleteinek kielégítése ne veszélyeztesse a jövő nemzedékeinek társadalmi, környezeti és gazdasági lehetőségeit. Az elkövetkező néhány mondatban azt igyekszünk körbejárni, hogy miért szükséges az öltözködés és a divat kapcsán is jobban törekednünk a fenntarthatóságra.