2019.04.27. 17:38:04 8758 279

Mondj nemet a felesleges holmikra!
A hír elolvasásával 500 Ft-tal növelheted a nyereményedet. Ha tag vagy, jelentkezz be, ha új vagy, regisztrálj itt (ingyenes)!

Még a legtudatosabb vásárlóval is megtörténik néha, hogy a megvásárolt tétel hónapokkal később is érintetlenül áll a polcon vagy lóg a fogason. Sokszor nehéz ellenállni, hogy ne dőljünk be egy nagyon jó vásárnak feltűntetett lehetőségnek, amit aztán gyakran a bűntudat követ. Vértezd fel magad a haszontalan áruk ellen!

Ruhahalom - PROAKTIVdirekt Életmód magazin és hírek - proaktivdirekt.com Ruhahalom

A következő 5 tipp segít neked abban, hogy mondj nemet az impulzív vásárlásokra.

5/1. Csak azt vedd meg, amire szükséged van!

Könnyű ezt mondani, igaz? különben is, ki az, aki eldönti, hogy mit jelent a szükség.

Az a századik nyaklánc és az a hetedik bőrcsizma például nem biztos, hogy létszükséglet volt. Ha megtetszik valami, az nem feltétlenül elég ok a vásárlásra. A divatos sokszor nem praktikus, ezt ne feledd!

5/2. Az kerüljön a kosárba, ami passzol az életstílusodhoz!

A különleges eseményeket leszámítva érdemes ezt a pontot tanulmányozni. A nyaktörő és drága magassarkú cipők hanyagolhatók, amennyiben nem használod ki, pl. biciklivel jársz dolgozni, vagy minden nap mész sétálni a kutyáddal.

5/3. Óvakodj a kényelmetlen holmiktól!

Kényelem, kényelem és kényelem! Hiába szép az a szűk csőszoknya, ha úgy jársz benne, mint egy pingvin. Inkább válassz egy másik fazont, amiben nem leszel nevetség tárgya. Gondosan válogasd meg ruhák esetében az anyagot is a szabásvonal mellett. Ne kelljen húzkodni magadon a lecsúszkáló darabokat, és a bőrödet se irritálják azok.

5/4. Tartsd szem előtt a meglévő ruhadarabjaidat!

A pénztárcád szerint sem túl jó befektetés olyasmit megvenni, amihez az égvilágon semmi sem passzol a gardróbodban lévő ruhák, cipők és kiegészítők közül. Ne hajszold bele magad feleslegesen egy sor újabb, ehhez a hibához köthető vásárlásba.

5/5. Sohase vásárolj, ha szomorú vagy dühös vagy!

Az unalom és a frusztráció sokszor vezet impulzív vásárláshoz, amely során újabb felesleges kacattal gyarapodhatsz. Amikor csak teheted, jóllakottan és elegendő időt hagyva indulj neki a bevásárló túráidnak. Természetesen az előző 4 pontot is szem előtt tartva!

A kötvényt egy héten belül küldjük e-mailen a neked@proaktivdirekt.com címről. Kérjük tedd ezt a címet a leveleződ címjegyzékébe, hogy megkapd. Elolvastam és elfogadom a biztosítási feltételeket, igénylem az ingyenes Colonnade baleset-biztosítást. Hozzájárulok, hogy az Colonnade vagy megbízottja a biztosítási ajánlataival telefonon megkeressen. Hozzájárulásodat visszavonhatod a Colonnade címére (1388 Budapest, Pf. 14.) küldött levélben vagy telefonon: 801-0801. Letöltöm a biztosítási feltételeket.

Ha tetszett, kedveld:  |  Ha nem tetszett, írd meg miért nem!

Oszd meg a cikket és nyerj...