2015.01.29. 18:25:30 6846 49

Ilyen megható sörreklámot még nem láttál!
A hír elolvasásával 500 Ft-tal növelheted a nyereményedet. Ha tag vagy, jelentkezz be, ha új vagy, regisztrálj itt (ingyenes)!

Vagy lehet, hogy mégis találkoztunk már hasonlóval? Ha megnézed a Budweiser idei reklámját tutira könnybe lábad a szemed, aztán elkezdesz gondolkozni rajta, hogy hol is láttál ilyen sztorit... Ne is agyalj tovább, eláruljuk: a 2014-es Budweiser reklámban. Persze ez nem von le semmit ennek a filmecskének a varázsából! Nézd meg te is!

Sörreklám | Fotó: youtube.com - PROAKTIVdirekt Életmód magazin és hírek - proaktivdirekt.com Sörreklám | Fotó: youtube.com

Szigorú időzítés!

A reklám nem véletlenül jelent meg most, a sörgyártó cég már évek óta az amerikai futball-bajnokság, a Super Bowl idejére tartogatja a megható képeket. Egész Amerika ezen fog sírni.

A reklámfilmben szereplő clydesdale lovak már 1933 óta elválaszthatatlanok a cégtől, a szesztilalom után ilyen lovak és egy piros-fehér-arany kocsival szállították le az első sörrakományt a kocsmákba, St. Louisban. Azóta a kocsi és a lovak is a Budweiser szimbólumainak számítanak.

Íme egy kis válogatás, ha még szívesen könnyeznél a kutyás-pacis, sőt szamaras :) reklámokon:

Forrás: budweiser.com

Ha tetszett, kedveld:  |  Ha nem tetszett, írd meg miért nem!

Oszd meg a cikket és nyerj...

További cikkek a témában

Mindful étkezés – Mert a jóllét az asztalnál kezdődik

Az étel szervezetünk elengedhetetlen hajtóereje, energiabiztosítója, melynek huzamosabb ideig történő megvonása akár súlyos kimenetelű is lehet. Ám századunkra az ételekhez való viszonyulásunk gyökeres változásokon ment át, hiszen ma már nem csak akkor vesszük magunkhoz táplálékunkat, amikor éhesek vagyunk, hanem számos más tényezőtől is függővé válik az étkezésünk. Ha tudjuk, hogy az asztalra helyezett ételek mellett az étkezés minősége ugyancsak befolyással van a gyógyulásunkra, ám az egészségünk kárára is lehet, akkor tudatosabban állunk ehhez a kérdéshez.

Itt a tavasz! – Itt az ideje a lelki nagytakarításnak!

A tél vége, tavasz eleje felé nem csak a testünk, de a lelkünk is kívánja a csicsergős évszakot, hiszen elfáradunk a hosszú, hamar sötétedős, későn világosodós, hideg, fagyos hónapokban. Alig-alig bírjuk vonszolni megfáradt lelkünket a napsugaras évszakig, és meglepetten tapasztalhatjuk, hogy bizony rá is ráfér a nagytakarítás.

Öltözz okosan a fenntarthatóságot is szem előtt tartva!

A fenntarthatóság fő üzenete abban rejlik, hogy a jelen szükségleteinek kielégítése ne veszélyeztesse a jövő nemzedékeinek társadalmi, környezeti és gazdasági lehetőségeit. Az elkövetkező néhány mondatban azt igyekszünk körbejárni, hogy miért szükséges az öltözködés és a divat kapcsán is jobban törekednünk a fenntarthatóságra.