2015.04.29. 18:52:46 9441 239

Hernádi Judit – a személyiség varázsa
A hír elolvasásával 500 Ft-tal növelheted a nyereményedet. Ha tag vagy, jelentkezz be, ha új vagy, regisztrálj itt (ingyenes)!

Ki hinné, hogy már 1971. óta szórakoztat minket Hernádi Judit Jászai Mari-díjas színésznő, Érdemes Művész és még rengeteg kitüntetés tulajdonosa. Igazi primadonna, akit abszurd humora, bársonyos hangja és elbűvölően őszinte személyisége miatt kedvelt meg az egész ország.

Hernádi Judit | wikipedia.org - PROAKTIVdirekt Életmód magazin és hírek - proaktivdirekt.com Hernádi Judit | wikipedia.org

Amit tudni szeretnél a színésznőről

Szülei, Hernádi Árpád gyermekorvos és Szvoboda Ágnes. 1978-ban végezte el a Színház- és Filmművészeti Főiskolát, és karrierje a Vígszínházban indult. 1986 óta szabadfoglalkozású kis megszakítással – 1992–1994 között a Művész Színház társulatának tagja volt. Kedvelt szinkronszínésznő, közel 300 filmben hallható egyedi hangja. Számos filmben szerepelt, emellett rendszeresen látható különböző politikai-közéleti kabarékban, paródiaműsorokban (Heti Hetes, Gálvölgyi Show,Bajor Show, Szeszélyes évszakok).

17 évesen gyámhatósági engedéllyel ment férjhez, de két évvel később, főiskolás korában már elváltak.[1] Aztán élettársi kapcsolatban élt Tarján Pál operaénekessel, akitől a lánya, Tarján Zsófia Rebeka született 1986-ban. Majd 12 éven át Görög László volt az élettársa, akivel 2003-ban szakítottak.

2010 áprilisában a lányával együtt léptek fel a Thália Színházban az Egy színésznő lánya című darabban, mely Verebes István Maya című, Hernádi Juditról szóló könyve alapján készült. Forrás: wikipedia.org

Hernádi Judit ismert és kevésbé ismert, vicces momentumai

Heti Hetes

Assziszitekhogyés... :)

Színházi sztorizgatás... :)

Kabaré

1992. Friderikusz Show

Az őszinte színésznő esete. :)

Az utánozhatatlan duó

Gálvölgyi Jánossal gyakorlatilag elválaszthatatlanok a színpadon.

Forrás: wikipedia.org

Ha tetszett, kedveld:  |  Ha nem tetszett, írd meg miért nem!

Oszd meg a cikket és nyerj...

További cikkek a témában

Mindful étkezés – Mert a jóllét az asztalnál kezdődik

Az étel szervezetünk elengedhetetlen hajtóereje, energiabiztosítója, melynek huzamosabb ideig történő megvonása akár súlyos kimenetelű is lehet. Ám századunkra az ételekhez való viszonyulásunk gyökeres változásokon ment át, hiszen ma már nem csak akkor vesszük magunkhoz táplálékunkat, amikor éhesek vagyunk, hanem számos más tényezőtől is függővé válik az étkezésünk. Ha tudjuk, hogy az asztalra helyezett ételek mellett az étkezés minősége ugyancsak befolyással van a gyógyulásunkra, ám az egészségünk kárára is lehet, akkor tudatosabban állunk ehhez a kérdéshez.

Itt a tavasz! – Itt az ideje a lelki nagytakarításnak!

A tél vége, tavasz eleje felé nem csak a testünk, de a lelkünk is kívánja a csicsergős évszakot, hiszen elfáradunk a hosszú, hamar sötétedős, későn világosodós, hideg, fagyos hónapokban. Alig-alig bírjuk vonszolni megfáradt lelkünket a napsugaras évszakig, és meglepetten tapasztalhatjuk, hogy bizony rá is ráfér a nagytakarítás.

Öltözz okosan a fenntarthatóságot is szem előtt tartva!

A fenntarthatóság fő üzenete abban rejlik, hogy a jelen szükségleteinek kielégítése ne veszélyeztesse a jövő nemzedékeinek társadalmi, környezeti és gazdasági lehetőségeit. Az elkövetkező néhány mondatban azt igyekszünk körbejárni, hogy miért szükséges az öltözködés és a divat kapcsán is jobban törekednünk a fenntarthatóságra.