2020.03.03. 14:23:49 15036 388

Hé, március! Jó, hogy itt vagy, végre sorsolhatunk!
A hír elolvasásával 500 Ft-tal növelheted a nyereményedet. Ha tag vagy, jelentkezz be, ha új vagy, regisztrálj itt (ingyenes)!

Egy kicsit hirtelen jött idén a március, vagy csak mi érezzük így? Nemrég még bejglit faltunk, koccintottunk, aztán influenzásan vergődtünk hetekig, majd elfújt minket a szél, most meg egy vírus lohol a nyakunkban... - szóval mozgalmas volt a tél. Ahogy mindebből felocsúdtunk, homlokon csapjuk magunkat, újra van minek örülni: hé, március van. Mindjárt sorsolunk!

Nyeremény, meglepetés - PROAKTIVdirekt Életmód magazin és hírek - proaktivdirekt.com Nyeremény, meglepetés

Bizony, bizony, vészesen közeledik a sorsolás napja, és ennek valóban lehet örülni! Mindössze két hét és kiderül, hogy kinyeri meg a fődíjat, ami akár 10.000.000 Ft készpénz is lehet. De vajon mindent megtettél, hogy elérd a maximumot?

A legjobb, amit tehetsz

Ha a helyedben lennénk, nemcsak várnánk, hogy a sült galamb a szánkba repüljön, hanem tudatosan tennénk érte, hogy minél többet nyerhessünk, hiszen igazán nem nehéz ez a játék. Mivel mi azt szeretnénk, hogy minél több ember megismerjen minket, Te pedig azt szeretnéd, hogy minél többet nyerjél, így kölcsönösen segíthetjük egymást.

Kössünk egy alkut: Eljuttatod a nyereményjátékunk hírét ismerőseidhez, mi pedig növeljük a nyereményszámládon látható összeget 10.000 Ft-tal minden regisztráló után, aki a Te meghívó linkeden keresztül érkezik meg hozzánk.

A meghívó link mindenkinek egyedi, így könnyedén beazonosítja a rendszerünk, ha valaki neked köszönhetően ismer meg minket. Az aktuális nyereményjáték oldalon találod a sajátodat bejelentkezés után>>

Figyelem! Ha az egyik ismerősöd nyer, Te is nyersz! Még pedig az általad gondosan gyűjtögetett forintokat, amiket most még csak a virtuális nyereményszámládon látsz, de hamarosan ez az egész valósággá válhat.

Tovább növelheted a nyerési esélyeidet, ha sorsjegyeket váltasz be. Kattints ide, és tudj meg erről a lehetőségről még többet>>

Még egy kis extra

Nem semmi nyereményjátékra invitálunk meg, mellyel akár extra 2.000.000 Ft-os nyereményre is szert tehetsz partnerünknek köszönhetően. Kattints ide és nyerd meg ezt is, és egészítsd ki a fizetésed>>

Már csak azért is érdemes részt venned a fenti akcióban, mert így duplán nyerhetsz! Kár lenne elszalasztani ezt a dupla esélyt, no meg az egymillió forintos nyereménynövelést. Hiszen bármennyi is most a nyereményszámládon látható összeg, a sorsolás napján, március 17-én 1.000.000 Ft-tal növekedhet az összeg, ha a bónusz sorsoláson a Te nevedet húzzuk ki. Ezen a sorsoláson mindenki automatikusan részt vesz, aki regisztrál partnereinknél is.

Csupa-csupa lehetőség! ;)

Az alábbi partnerakciókban való részvétellel is belekerül a neved a bónusz sorsoláson a kalapba az egymilliós nyereménynövelésért!

150.000 Forintos Ikea, DM vagy MediaMarkt utalvány lehet a tiéd idekattintva>>

100 Euró, sőt, értékes nyereménytárgyak is várnak rád itt>>

Hajrá, március 17-ig még bőven van időd arra, hogy a lehető legtöbbet hozd ki a játékból! Még több tippet olvashatsz itt>>

Ha új vagy nálunk, és felkeltettük az érdeklődésedet, regisztrálj itt>>

Amíg várod, hogy beköszöntsön az igazi tavasz, szórakozz velünk, olvasd el érdekes cikkeinket is. (Tipp: naponta maximum 2000 Ft-tal gyarapodhat a nyereményszámládon látható összeg is ezáltal! ;)

A kötvényt egy héten belül küldjük e-mailen a neked@proaktivdirekt.com címről. Kérjük tedd ezt a címet a leveleződ címjegyzékébe, hogy megkapd. Elolvastam és elfogadom a biztosítási feltételeket, igénylem az ingyenes Colonnade baleset-biztosítást. Hozzájárulok, hogy az Colonnade vagy megbízottja a biztosítási ajánlataival telefonon megkeressen. Hozzájárulásodat visszavonhatod a Colonnade címére (1388 Budapest, Pf. 14.) küldött levélben vagy telefonon: 801-0801. Letöltöm a biztosítási feltételeket.

Ha tetszett, kedveld:  |  Ha nem tetszett, írd meg miért nem!

Oszd meg a cikket és nyerj...

További cikkek a témában

Jeges teák változatosan

Lassan kopogtat az ajtón a forró nyár, így gyakrabban támad kedvünk hűsítő-frissítő, igazán jól eső hideg vagy jéghideg italokat fogyasztani. Az otthon kevert jeges teáknak számos előnyük van, hiszen amellett, hogy könnyen elkészíthetjük azokat, a kreativitásunkat is szabadon engedhetjük. És még valami: a magunk gyártotta jeges teák egészségesebbek lehetnek boltban vásárolt társaiknál, mi több, olcsóbbak is.

Nekik elnézzük a „szúrós” kedvet – Ezért szeretjük a kaktuszokat

Ezek az egzotikus, alakgazdag és virágokkal is ékeskedő, szívós és könnyen alkalmazkodó növények nem csak a szenvedélyes virággyűjtők kedvenceiként tarthatók számon. A száraz levegőjű szobákba ugyancsak javasolt elhelyezni ezeket a hálás növényeket, melyek aztán élő díszekként is esztétikus látványt nyújtanak. Ismerkedjünk kicsit a kaktuszfélék különleges családjával.

Az öregedés: amitől a legtöbb ember fél, pedig nem kellene

Az öregedéstől való félelem ma már szinte minden korosztályban tetten érhető, és egyértelműen negatív hatást gyakorol az egészségre és jóllétre. Bár régidők óta sokan abban reménykednek, hogy egyszer mindenki számára könnyen hozzáférhetővé válik az örök fiatalság széruma, ezidáig még nem került sor erre. Néhányak szerint viszont nem érdemes emiatt aggodalmaskodnunk, hiszen egy véges térben nem bizonyos, hogy létezhet az örökéletűség ajándéka. Mit tehetünk hát?