2023.06.20. 13:20:00 5991 216

Dalban mondom el: Női nevek, mint zenei címadók
A hír elolvasásával 500 Ft-tal növelheted a nyereményedet. Ha tag vagy, jelentkezz be, ha új vagy, regisztrálj itt (ingyenes)!

Ki szép emlékei, ki kevésbé szép emlékei miatt emlékszik vissza egy-egy hölgyre az életéből. Az írók, költők, de még a zenei szövegírók is olyan kivételes helyzetben vannak, hogy nyilvánosan dolgozhatják fel legmeghatározóbb emlékeiket. Nőkről sok dal szól, és ezek közül sok még címadó nevének is az adott hölgy nevét kapta!

Fülhallgató - PROAKTIVdirekt Életmód magazin és hírek - proaktivdirekt.com Fülhallgató

A szóban forfó nő lehet az édesanya, egy boldog vagy boldogtalan szerelem, esetleg egy olyan nőszemély is, aki ki tudna kergetni minket a világból. A lényeg azonban az, hogy a magyar és a nemzetközi zenei paletta örök emléket állít ezeknek a nőknek.
Az angol nyelvű dalok közül itt most a magyar megfelelővel is rendelkezőkre koncentráltunk. Hallgasd meg őket, hogy kiderüljön, a te keresztneved is a válogatott dalok között van-e!

Kistehén - Adél

Hungária - Randi Andi

Postás Józsi - Beáta

Paul Anka - Diana

Cseh Tamás - Esetleg Edit

Kispál és a Borz - Emese

Hurts - Evelyn

Beatles - Julia

Korda György Lady Laura

Heaven Street Seven - Márta

The Art Company - Susanna

Forrás: www.youtube.com

A kötvényt egy héten belül küldjük e-mailen a neked@proaktivdirekt.com címről. Kérjük tedd ezt a címet a leveleződ címjegyzékébe, hogy megkapd. Elolvastam és elfogadom a biztosítási feltételeket, igénylem az ingyenes Colonnade baleset-biztosítást. Hozzájárulok, hogy az Colonnade vagy megbízottja a biztosítási ajánlataival telefonon megkeressen. Hozzájárulásodat visszavonhatod a Colonnade címére (1388 Budapest, Pf. 14.) küldött levélben vagy telefonon: 801-0801. Letöltöm a biztosítási feltételeket.

Ha tetszett, kedveld:  |  Ha nem tetszett, írd meg miért nem!

Oszd meg a cikket és nyerj...