2015.02.19. 08:57:30 9754 205

A telefonod vagy a WC-ülőke koszosabb?
A hír elolvasásával 500 Ft-tal növelheted a nyereményedet. Ha tag vagy, jelentkezz be, ha új vagy, regisztrálj itt (ingyenes)!

Két tárgy, amit mindennap használunk, az egyiket az arcunkhoz is emeljük, de legalábbis a kezünkbe vesszük, és teljesen ártalmatlannak tűnik az egészségünkre. Ha az kérnék, hogy a WC-ülőkével tegyük ugyanezt, valószínűleg undorodva elszaladnánk. Éppen ezért meglepőek a következő eredmények...

Okostelefon vs WC ülőke - PROAKTIVdirekt Életmód magazin és hírek - proaktivdirekt.com Okostelefon vs WC ülőke

A Buzzfeed.com munkatársainak telefonjait egy mikrobiológus vizsgálta meg, és az eredmények mindenkit megleptek. A rút valóság az, hogy a telefonodon sokkal több bacilus van, mint egy rendszeresen takarított WC ülőkén... Az utóbbin háromféle baktériumot találtak, míg a telefonon 10-12 félét, és ráadásul a makacsabb, veszélyesebb fajták az okostelefonon vannak.

Fertőtlenítsd alkoholos törlőkendővel!

A telefonodat nem olyan bonyolult tisztán tartani. Csak töröld át pár naponta egy alkoholos törlőkendővel, és minden rendben lesz.

Te is elköveted ezeket a bakikat a fürdőszobában?>>

Forrás: goodhousekeeping.com, buzzfeed.com

Ha tetszett, kedveld:  |  Ha nem tetszett, írd meg miért nem!

Oszd meg a cikket és nyerj...

További cikkek a témában

Az öregedés: amitől a legtöbb ember fél, pedig nem kellene

Az öregedéstől való félelem ma már szinte minden korosztályban tetten érhető, és egyértelműen negatív hatást gyakorol az egészségre és jóllétre. Bár régidők óta sokan abban reménykednek, hogy egyszer mindenki számára könnyen hozzáférhetővé válik az örök fiatalság széruma, ezidáig még nem került sor erre. Néhányak szerint viszont nem érdemes emiatt aggodalmaskodnunk, hiszen egy véges térben nem bizonyos, hogy létezhet az örökéletűség ajándéka. Mit tehetünk hát?

Régi háztartási praktikák, melyek most is működnek

A gyakorlatias, tapasztalatra és bölcs meglátásokra alapozott, leleményes háztartási praktikáknak köszönhetően fejfájások egész sorozatától kímélhetjük meg magunkat. Ezekre mindannyiunknak szükségünk van, hiszen csak két kézzel felvértezett emberi lényekként létezünk e teendőkkel telezsúfolt világban. Jól jön néha nagyanyáink ötlettára ahhoz, hogy gördülékenyebbé, hatékonyabbá és termelékenyebbé formálhassuk a mindennapjainkat. Ezekből hoztunk most egy csokorra valót.

Mini édenkert? Varázsolj magadnak!

A kertek ősi hazájában, Japánban azt tartják, hogy rendkívül boldognak nevezheti magát az az ember, akinek a keze, öle tele van virágokkal. Nálunk pedig az a hír járja, hogy mindazok, akik a virágot szeretik, csakis jó ember hírét kelthetik. Az alábbiakban megnézzük, hogy milyen virágokkal, díszfákkal, valamint cserjékkel formálhatunk magunk köré olyan mini édenkertet, melynek látványa és gondozása egyaránt üdítő hatással van testre és lélekre egyaránt.