Kik vagyunk?

A Kettő Kft. (székhely és telephely: Budapest, 1119, Andor u. 54, adószám:10800519-3-43, adatkezelés nyilvántartási azonosító: NAIH-100293/2016.) végzi a játék teljes lebonyolítását.
A Kettő Kft. 1992-ben alakult. A Magyar Direkt Marketing Szövetség tagja. Tevékenységének középpontjában tartalmas és szórakoztató portálok üzemeltetése áll. Cégünk adatkezelése és adatbázis építése a hazai és az európai (GDPR) adatvédelmi szabályozásnak teljes mértékben megfelel, amiért garanciát vállalunk.

Híreinket részben saját magunk, részben sajtó partnereink állítják elő, amit a cikkek végén forrás megjelöléssel jelzünk is. Többek közt partnereink közt van az MTI is.

Társaságunk az IAB Hungary tagja. Az IAB Hungary a Magyar Reklámszövetség keretein belül 2008 novemberében létrejött tagozat, mely a nemzetközi Interactive Advertising Bureau (IAB) szakmai szervezet hazai képviselője, az IAB Europe tagja. A szervezetet 46 cég alapította, köztük ügynökségek, kiadók, kutatócégek, hirdetők és egyéb az online hirdetési piacon tevékenykedő szolgáltató cégek.

A szolgáltatás legfőbb célja, hogy a regisztráltakat szórakoztassa és számukra az érdeklődési körüknek megfelelő témákban közöljön ajánlatokat.

  • A szolgáltatás a regisztrálók számára teljesen ingyenes. Csak a regisztrációs űrlap kötelező részeinek kitöltése szükséges hozzá és bármikor könnyedén le lehet róla iratkozni.
  • A szolgáltatás során többször is hirdetünk nyereményjátékokat értékes nyereményekkel.
  • Minden regisztrált felhasználó növelheti saját nyerési esélyeit, ha több információt ad meg magáról adatlapján, egyben még hasznosabbá teheti a szolgáltatást saját maga számára. Szintén a nyerési esélyeket növeli, ha másoknak is ajánlja a játékot a regisztrációkor megadott linkkel, és ők is részt vesznek a játékban.
  • Álláspartnerünk a Jooble

Ha még nem csatlakoztál a játékhoz, kérjük, regisztrálj itt!

További részletek: proaktivtanacsadas.hu
E-mail: kapcsolat@proaktivdirekt.hu