A nyereménysorsolás időpontja: 2024.09.30.

Ha regisztrálsz, ingyenesen kaphatsz egy baleset biztosítást az AIG Biztosító jóvoltából Íme az ingyenes biztosítási részletei.

Ha Téged sorsol ki a gép, akkor e-mailben vagy telefonon értesítünk és egyeztetjük veled az adatokat. Ezután a nyeremény összegét átutaljuk, amit arra költesz, amire szeretnél. A nyeremény adóját mi fizetjük.

A játék működése: a regisztráció befejeztével 50.000 forintot helyezünk el a virtuális számládon, amit 10.000.000 forintig növelhetsz és amit sorsoláskor megnyerhetsz valódi pénzben. A megnyerhető összeget játékkal növelheted, továbbá minden alkalommal 10.000 virtuális forintot adunk, ha a meghívásodra újabb ismerős regisztrál. Továbbá ha lájkolod az oldalt 3.000 forintot, ha pedig a kérdéseinkre válaszolsz, válaszonként 1.000 forintot adunk a számládhoz. Partnereink akcióiban is részt vehetsz, amivel azonnal több százezer forintot gyűjthetsz a nyeremény számládra. Az az ember akit végül kisorsolunk, elviszi a teljes összeget amit gyűjtött 10.000.000 forintos értékhatárig. A játék TELJES MÉRTÉKBEN INGYENES!

Aki a sorsolás nyertesét meghívta a játékba, az is megnyeri amit addig gyűjtött, akár 10.000.000 Forintot.

Te is nyerni szeretnél? Csatlakozz itt!

Aktuális nyeremények

  • Mit vehetsz 10.000.000 forintból? Amit szeretnél!

    Mit vehetsz 10.000.000 forintból?

    Ezek csupán ötletek, hogy mire költöd a pénzed amit megnyersz, az a Te dolgod. Mi csak átualjuk Neked. Sok szerencsét!

A nyereményjátékon minden a PROAKTIVdirekt.com oldalon sikeresen regisztrált, a sorsolás időpontjában aktív regisztrációval rendelkező játékos részt vehet, amennyiben eleget tesz a felhasználási feltételeinknek.

Nyerteseinket e-mailen értesítjük a nyeremeny@proaktivdirekt.com e-mail címről.

Te is nyerni szeretnél? Csatlakozz itt!