• Kell fizetnem a szolgáltatásért?

  A PROAKTIVdirekt szolgáltatása teljesen díjmentes. Regisztrálj a PROAKTIVdirekt.com oldalon és igazold vissza az e-mailen amit küldünk Neked. Semmi más teendőd nincs, mint várni, hogy értesítsünk az akciókról. Melyek fogadása díjmentes. Persze minél több pénzt szeretnél nyerni, annál többet kell gyűjtened a virtuális számládra a játékban az ott leírt módokon.

 • Levehetem a számlámról a pénzt? Ki fizeti az adót?

  A számládon lévő pénzt növelheted az oldalon megadott lehetőségekkel (ismerősök regisztráltatása, válaszok, stb) és ezt az összeget a nyertes hirdetéskor megnyerheted. Ha megnyered, felvesszük Veled a kapcsolatot, elkérjük a bankszámlaszámodat és erre átutaljuk Neked a pénzt. A teljes összeget felhasználgatod, az adót mi fizetjük, neked ezzel már nem lesz gondod.

 • Miért jó ez a PROAKTIVdirekt.com oldalnak, ha minden díjmentes?

  A PROAKTIVdirekt.com oldal azért jött létre, hogy Téged szórakoztasson és hasznos információkat nyújtson az egyes cégek, márkák aktuális kedvezményeiről, miközben a vállalatok és márkák célzottan tudják elérni azokat az embereket, akiket ténylegesen érdekelhet az ő ajánlatuk. A tömeges, érdektelen reklámok helyett azt támogatjuk, hogy testreszabott ajánlattal keressenek meg a cégek, a Te beleegyezésed alapján. Ezek a cégek finanszírozzák a nyereményeket.

 • Meghívtam ismerősöket, de mégsem növekszik a számlám.

  Akkor kapsz 10.000 Ft jóváírást a számládra, ha az oldaladon kapott linket elküldöd ismerőseidnek, akik arra kattintva egy menetben beregisztrálnak és azt hitelesítik is. Ekkor azonnal kapsz egy értesítést ismerősöd sikeres csatlakozásáról és a jóváírásról. Ha be vagy jelentkezve, akkor a magazin cikkek megosztásával is ugyanígy gyűjtheted a pénzt.

 • Csökkent a számlám.

  Egy játékon belül akkor csökkenthet automatikusan a számlád, ha az általad meghívott és regisztrált játékosok közül valaki időközben mégis leiratkozik. Ha új játék indul, akkor az előző játékban meghívottak és a játékok, regisztrációk után járó összeget levonhatjuk.

 • Hogyan tudok részt venni a Nyereményjátékon?

  Minden új regisztráció automatikusan részt vesz az éppen aktuális játékon. Az aktuális nyertes hirdetésről mindig az éppen Aktuális menüpont alatt adunk bővebb tájékoztatást.
  A már regisztrált ügyfeleinknak csatlakoznia kell bejelentkezés után az új játékhoz (regisztrálni már nem kell).

 • Honnan értesülök arról, hogy nyertem-e valamelyik nyereményjátékon?

  A nyertesek kiértesítése e-mailen és telefonon történik. Ebben az e-mailben részletes információkkal szolgálunk az ajándék átvételének módjáról is.
  Továbbá a nyeremények oldalon minden a nyereményjátékkal kapcsolatos információt megtalálsz.

 • Hogyan jutok a nyereményhez, ha megnyerem?

  Ha a sorsolás nyertese Te vagy, akkor elkérjük a bankszámlaszámodat és átutaljuk Neked az összeget.

 • Hogyan kezelik az adataimat?

  Bizalmasan kezeljük az adataidat. Kizárólag előzetes és kifejezett hozzájárulásoddal adjuk át az adataidat más cégnek. Adatkezelésünket a NAIH tartja nyilván. Nyilvántartási számunk:041800002,041800001

 • Mit tegyek, ha nem szeretnék több akciós üzenetet kapni?

  A leiratkozás módja egyszerű. Lépj be adatlapodra és az oldal alján megtalálod a „Regisztráció törlése” gombot. Ennek megnyomásával leiratkozhatsz a szolgáltatásunkról. Ugyanezt megteheted bármelyik általunk küldött levél láblécében található leiratkozó linkről is.

 • Mennyi az esélyem a nyereményre és hogy működik a játék?

  Az esély attól függ hán sorsjegyed van és attól, hogy hány embert hívsz meg, hiszen ha Ők nyernek, Te is megnyered a pénzedet.

 • Mi a garantált ajándék?

  A garantált ajándék egy ingyenes baleset-biztosítás, amit regisztrációkor feltett kérdésünkre adott válasszal igényelhetsz. Időszakosan előfordulnak partneri akcióink is, ahol szintén garantált ajándékért regisztrálhatsz.

Amennyiben nem találtad meg a választ kérdésedre, elküldheted nekünk az ugyfelszolgalat@proaktivdirekt.com e-mail címre, és mi megválaszoljuk azt.

Nyereményre fel!

Ha még nem csatlakoztál a játékhoz, kérjük, regisztrálj itt!

A PROAKTIVdirekt csapata