2023.09.22. 08:35:13 7276 270

Villámgyors hétvégi reggeli vagy „hamar összedobós” desszert? – Kényeztesd a családot ezzel a szuper
A hír elolvasásával 500 Ft-tal növelheted a nyereményedet. Ha tag vagy, jelentkezz be, ha új vagy, regisztrálj itt (ingyenes)!

A palacsintában az a jó, hogy (ha a megfelelő receptet választod és nem ipari mennyiségű kell:-)) villámgyorsan elkészül, finom laktató, jól variálható és mindenki IS szereti. A most következő receptet Te is imádni fogod, akár eszed, akár sütöd, mert rendkívül gyorsan elkészül és semmi bonyolult nincs az elkészítésében.

Palacsinta - PROAKTIVdirekt Életmód magazin és hírek - proaktivdirekt.com Palacsinta

Csupán 3 összetevő és némi idő a kisütésre, és már kész is. Dupla öröm, ha van otthon néhány extra érett banán, mert így annak a felhasználásáról is gondoskodhatsz! Íme, a hiperszupergyors banános palacsinta hozzávalói:

  • 1 db érett banán

  • kb.20 gramm liszt (ez lehet fehér, teljes kiőrlésű, zabliszt, barna rizsliszt, szóval ízlés és diéta szerinti)

  • 1 db tojás

  • kevés fahéj vagy vaníliaaroma a tésztába, ha szükségét érzed

A banánt törd össze, majd add hozzá a lisztet és a tojást és alaposan keverd össze. Ha biztosra akarsz menni, botmixerrel is összekeverheted a hozzávalókat. Majd mehet a kizsírozott, olajozott palacsintasütőbe a tészta, aminek mindkét oldalát süsd aranybarnára. Ízlés, kedv, illetve attól függően, mi van otthon, tálald lekvárral, kakaóval, csokirémmel, mogyorókrémmel, vagy fogyaszd magában, mert úgy is finom!

Jó étvágyat!

Forrás: brigitte.de

A kötvényt egy héten belül küldjük e-mailen a neked@proaktivdirekt.com címről. Kérjük tedd ezt a címet a leveleződ címjegyzékébe, hogy megkapd. Elolvastam és elfogadom a biztosítási feltételeket, igénylem az ingyenes Colonnade baleset-biztosítást. Hozzájárulok, hogy az Colonnade vagy megbízottja a biztosítási ajánlataival telefonon megkeressen. Hozzájárulásodat visszavonhatod a Colonnade címére (1388 Budapest, Pf. 14.) küldött levélben vagy telefonon: 801-0801. Letöltöm a biztosítási feltételeket.

Ha tetszett, kedveld:  |  Ha nem tetszett, írd meg miért nem!

Oszd meg a cikket és nyerj...