2024.03.13. 12:34:37 7089 239

Velem is megtörténhet? – Tömegbaleset, szállodatűz és egyéb káresetek tanulságai
A hír elolvasásával 500 Ft-tal növelheted a nyereményedet. Ha tag vagy, jelentkezz be, ha új vagy, regisztrálj itt (ingyenes)!

Kevesebb mint három hét leforgása alatt két sokakat érintő káresemény történt. Február 25-én, vasárnap, reggel tömegbaleset történt az M7-es autópályán. A balesetben több, mint 40 autó volt részes, 18 ember sérült meg és egy ember életét vesztette. Velem ez nem történhet meg… - gondoltam. Aznap reggel valószínű ugyanezt gondolták azok is, akik a jó időt kihasználva elindultak a Balaton felé. Sokan csak Velencéig jutottak.

Szerződés ég a tűzben - PROAKTIVdirekt Életmód magazin és hírek - proaktivdirekt.com Szerződés ég a tűzben

Most szombaton kigyulladt egy visegrádi luxusszálloda. Csak a szerencsén és a szálloda személyzetén múlott, hogy emberi élet nem került veszélybe, de sokaknak, akik pihenni érkeztek a szállodába, a személyes holmija (iratok, kocsikulcs, ruházat, laptop, stb.) megsemmisült.

Az életünket úgy éljük, hogy velünk nem történhet semmi rossz. Lavírozunk a jog útvesztőjében, s ha mégis megtörténik a baj, akkor kétségbeesetten keressük a megoldást, és elkeseredetten viseljük az erkölcsi terhet és az akár súlyos pénzügyi veszteséget.

Azok, akik rendelkeztek a Jog365 kínálta egyszerű és olcsó védelemmel, kevesebb mint két órán belül megnyugtató jogi segítséget kaptak mindkét esetben a helyzet megoldásához. Nem kellett kiszolgáltatottan azon gondolkozniuk, hogy mit tegyenek, vagy milyen módon, kivel szemben, mikor tudják érvényesíteni kárigényüket. Tudták, nincsenek egyedül, kérhettek közvetlenül segítséget akár telefonon, akár online. Ráadásul a jogi tanács birtokában várhatóan nem kell akár több évet is várniuk arra, hogy a pénzükhöz jussanak.

Hosszan sorolhatnánk a másokkal napi szinten előforduló sérelmeket, amiket hallva úgy érezzük, milyen jó, hogy ez nem velünk történt meg. Mert velünk nem történhet meg, hogy:

  • összetörik az autónkat
  • egy baleset esetén nem fizet nekünk a biztosító,
  • lelép a kivitelező a házunk/lakásunk felújítása közben
  • felmondanak a munkahelyünkön
  • igazságtalan jogi eljárás indul ellenünk
  • vagy éppen nem veszik vissza a megrendelt, de nem használt terméket

Ha mégis úgy érzed, hogy bármikor kerülhetsz olyan helyzetbe, amikor sérülnek a jogaid, vagy nem tudod, mi a legjobb megoldás, de szeretnél felkészülni a nem várt helyzetekre, akkor jó szívvel ajánljuk neked is a Jog365 gyors, kényelmes és megfizethető szolgáltatásait.

Miért érdemes a Jog365 előfizetéses szolgáltatását választani?

  • Mert bármikor lehet olyan helyzet, amikor jogi segítségre van szükséged

  • Mert most kevesebb mint fél óra ügyvédi munkadíjért a Jog365 partner ügyvédjei egy évig rendelkezésedre állnak online, vagy telefonon

  • Mert gyors, kényelmes, érthető és megfizethető

  • Időt spórolsz, mert nem kell hosszadalmasan ügyvédet keresned vagy várnod addig, amíg a saját ügyvédednek lesz rád ideje.

  • Segít megelőzni, hogy olyan döntést hozz, aminek hosszú távon lenne káros hatása rád vagy családodra, cégedre nézve.

A Jog365 partner ügyvédjei tapasztalt szakemberek, akik gondoskodni fognak a te, a családod és a céged jogi védelméről.

Idegeskedés helyett megnyugtató jogi biztonság! A JOG365 ezt a nyugalmat garantálja neked most akár napi 25,-Ft-ért.

A Jog365 egy egyszerű, gyors, kényelmes, bárhonnan elérhető jogi segítség nehéz helyzetekben. Egy olyan digitális szolgáltatás, amelynek keretében a Jog365 közösség tagjai az élet kiemelt területein gyorsan, kényelmesen telefonon, vagy online kaphatnak jogi támogatást mindennapi jogi érdekeikhez kapcsolódó kérdéseik megválaszolására. Mert a baj bármikor megtörténhet.

További hasznos jogi tartalmakért és segítségért nézd meg a https://jog365.hu/blog/ oldalt.

A kötvényt egy héten belül küldjük e-mailen a neked@proaktivdirekt.com címről. Kérjük tedd ezt a címet a leveleződ címjegyzékébe, hogy megkapd. Elolvastam és elfogadom a biztosítási feltételeket, igénylem az ingyenes Colonnade baleset-biztosítást. Hozzájárulok, hogy az Colonnade vagy megbízottja a biztosítási ajánlataival telefonon megkeressen. Hozzájárulásodat visszavonhatod a Colonnade címére (1388 Budapest, Pf. 14.) küldött levélben vagy telefonon: 801-0801. Letöltöm a biztosítási feltételeket.

Ha tetszett, kedveld:  |  Ha nem tetszett, írd meg miért nem!

Oszd meg a cikket és nyerj...

További cikkek a témában

Mindful étkezés – Mert a jóllét az asztalnál kezdődik

Az étel szervezetünk elengedhetetlen hajtóereje, energiabiztosítója, melynek huzamosabb ideig történő megvonása akár súlyos kimenetelű is lehet. Ám századunkra az ételekhez való viszonyulásunk gyökeres változásokon ment át, hiszen ma már nem csak akkor vesszük magunkhoz táplálékunkat, amikor éhesek vagyunk, hanem számos más tényezőtől is függővé válik az étkezésünk. Ha tudjuk, hogy az asztalra helyezett ételek mellett az étkezés minősége ugyancsak befolyással van a gyógyulásunkra, ám az egészségünk kárára is lehet, akkor tudatosabban állunk ehhez a kérdéshez.

Itt a tavasz! – Itt az ideje a lelki nagytakarításnak!

A tél vége, tavasz eleje felé nem csak a testünk, de a lelkünk is kívánja a csicsergős évszakot, hiszen elfáradunk a hosszú, hamar sötétedős, későn világosodós, hideg, fagyos hónapokban. Alig-alig bírjuk vonszolni megfáradt lelkünket a napsugaras évszakig, és meglepetten tapasztalhatjuk, hogy bizony rá is ráfér a nagytakarítás.

Öltözz okosan a fenntarthatóságot is szem előtt tartva!

A fenntarthatóság fő üzenete abban rejlik, hogy a jelen szükségleteinek kielégítése ne veszélyeztesse a jövő nemzedékeinek társadalmi, környezeti és gazdasági lehetőségeit. Az elkövetkező néhány mondatban azt igyekszünk körbejárni, hogy miért szükséges az öltözködés és a divat kapcsán is jobban törekednünk a fenntarthatóságra.