2024.04.07. 08:31:21 5955 241

Van, aki lágyan szereti… és van, aki nem – És Te hogy eszed a főtt tojást?
A hír elolvasásával 500 Ft-tal növelheted a nyereményedet. Ha tag vagy, jelentkezz be, ha új vagy, regisztrálj itt (ingyenes)!

Az elmúlt időszakban a tojás igencsak nagy szerepet kapott az életünkben, hiszen festettük, hímeztük, és bizony a sonka mellé is bőven jutott belőle. De legyünk őszinték, a szép tavaszi ünnepen kívül is igen fontos feladat jut neki, hiszen a reggelik vacsorák, és a gyors ebédek egy igen fontos összetevője lehet.

Főtt tojás | Fotó: 123rf.hu - PROAKTIVdirekt Életmód magazin és hírek - proaktivdirekt.com Főtt tojás | Fotó: 123rf.hu

A legkönnyebben elkészíthető verziója a főtt tojás, melyhez csak vízre van szükség, és némi időre, hogy a tojás elkészüljön. Attól függően, milyen lágyan szeretjük a tojást, az elkészítési idő lehet hosszabb vagy rövidebb is. Az pedig, hogy lágyan, vagy keményen szereted a főtt tojást, a személyiségedre is utalhat.

A kemény vagy a lágy tojást szereted? – Ezt árulja el Rólad!

Minél kevesebb ideig főzöd a tojást, annál lágyabb marad a sárgája. Te melyik verziót szereted? Ezt árulja el Rólad!

  • A 10 perces – a legkeményebb! Pont olyan határozott és kemény vagy, mint a tojás, amit szeretsz! Pontosan tudod, mit akarsz az élettől, és ezért mindent meg is teszel!

  • A 8 perces – minimális lágyság azért elkél! Kreatív ember vagy, így a művészetek, zene, költészet nem állnak messze Tőled. Szerencsére, ennek a munkában is bőven hasznát veszed, amit a kollégáid is imádnak benned!

  • A 6 perces – az arany középút! Mindened a természet, imádod a natúr dolgokat. És emellett egyvalamire van még nagy szükséged: alkalmanként egy jó nagy adag adrenalinlöketre!

  • A 4 perces – még nem lágyult el teljesen! Habár szereted az énidődet maximálisan kihasználni és természetesen magadra fordítani, attól függetlenül, ha a szeretteidnek szüksége van Rád, bármikor elérnek.

  • Az 1 perces – aki teljesen ellágyult Ha így szereted a főtt tojást, akkor Te egy nagyon gondolkodó, mások érzelmeire figyelő kedves személyiség vagy.

Forrás: brigitte.de

A kötvényt egy héten belül küldjük e-mailen a neked@proaktivdirekt.com címről. Kérjük tedd ezt a címet a leveleződ címjegyzékébe, hogy megkapd. Elolvastam és elfogadom a biztosítási feltételeket, igénylem az ingyenes Colonnade baleset-biztosítást. Hozzájárulok, hogy az Colonnade vagy megbízottja a biztosítási ajánlataival telefonon megkeressen. Hozzájárulásodat visszavonhatod a Colonnade címére (1388 Budapest, Pf. 14.) küldött levélben vagy telefonon: 801-0801. Letöltöm a biztosítási feltételeket.

Ha tetszett, kedveld:  |  Ha nem tetszett, írd meg miért nem!

Oszd meg a cikket és nyerj...

További cikkek a témában

Jeges teák változatosan

Lassan kopogtat az ajtón a forró nyár, így gyakrabban támad kedvünk hűsítő-frissítő, igazán jól eső hideg vagy jéghideg italokat fogyasztani. Az otthon kevert jeges teáknak számos előnyük van, hiszen amellett, hogy könnyen elkészíthetjük azokat, a kreativitásunkat is szabadon engedhetjük. És még valami: a magunk gyártotta jeges teák egészségesebbek lehetnek boltban vásárolt társaiknál, mi több, olcsóbbak is.

Nekik elnézzük a „szúrós” kedvet – Ezért szeretjük a kaktuszokat

Ezek az egzotikus, alakgazdag és virágokkal is ékeskedő, szívós és könnyen alkalmazkodó növények nem csak a szenvedélyes virággyűjtők kedvenceiként tarthatók számon. A száraz levegőjű szobákba ugyancsak javasolt elhelyezni ezeket a hálás növényeket, melyek aztán élő díszekként is esztétikus látványt nyújtanak. Ismerkedjünk kicsit a kaktuszfélék különleges családjával.

Az öregedés: amitől a legtöbb ember fél, pedig nem kellene

Az öregedéstől való félelem ma már szinte minden korosztályban tetten érhető, és egyértelműen negatív hatást gyakorol az egészségre és jóllétre. Bár régidők óta sokan abban reménykednek, hogy egyszer mindenki számára könnyen hozzáférhetővé válik az örök fiatalság széruma, ezidáig még nem került sor erre. Néhányak szerint viszont nem érdemes emiatt aggodalmaskodnunk, hiszen egy véges térben nem bizonyos, hogy létezhet az örökéletűség ajándéka. Mit tehetünk hát?