2016.01.29. 16:51:02 8788 213

Válaszd a hozzád passzoló szemhéjfestéket! – De melyik az?
A hír elolvasásával 500 Ft-tal növelheted a nyereményedet. Ha tag vagy, jelentkezz be, ha új vagy, regisztrálj itt (ingyenes)!

Fontos „jelenésed” van? Vagy csak szeretnéd feldobni a hétköznapok szürkeségét? Nincs is jobb módszer erre, mint a leheletnyi sminknél egy kicsit többet tenni az arcunkra, vagyis a szemceruza-szempillaspirál „kombón” túllépni, és hozzánk illő szemhéjfestéket tenni a szemhéjunkra. A recept egyszerű, de vajon milyen szín illik hozzánk?

Szemhéjfesték - PROAKTIVdirekt Életmód magazin és hírek - proaktivdirekt.com Szemhéjfesték

Persze, ízlés, hangulat kérdése is, hogy mi kerül a szemhéjunkra, ám jó tisztában lenni azzal, melyik szín passzol a szemünkhöz leginkább.

Ezek közül válogass, ha a szemed színe…

… kék

Kékhez kéket! Esetleg a meleg, aranyos beütésű árnyalatok és a krémes színek is remekül állhatnak Neked.

… zöld

No, Neked csak óvatosan! A barna árnyalatait kerüld el, ám a zöldet és a pinket ne hagyd ki a sminkes táskádból.

… kékeszöld

A kék bármelyik árnyalata passzol Hozzád. De rózsás, pinkes színeket is Neked találták ki.

… zöldes-barna

Ehhez a szemszínhez remekül illenek az aranyos árnyalatok. A kissé metálos kék és a kékeszöld pedig szintén nem hiányozhat a repertoárból.

… világosbarna

A világosbarna szemekhez a zöld és a barna szinte minden árnyalata illik. De a bogyós gyümölcsök színe és a lila is remekül mutat.

… sötétbarna

A mélybarna szemeidhez tökéletesen passzol a meleg barna, vagy a krémesebb pinkes árnyalatok. A matt kék vagy a lila is igazán ragyogóan áll neked.

Forrás: miss.at

Ha tetszett, kedveld:  |  Ha nem tetszett, írd meg miért nem!

Oszd meg a cikket és nyerj...

További cikkek a témában

Mindful étkezés – Mert a jóllét az asztalnál kezdődik

Az étel szervezetünk elengedhetetlen hajtóereje, energiabiztosítója, melynek huzamosabb ideig történő megvonása akár súlyos kimenetelű is lehet. Ám századunkra az ételekhez való viszonyulásunk gyökeres változásokon ment át, hiszen ma már nem csak akkor vesszük magunkhoz táplálékunkat, amikor éhesek vagyunk, hanem számos más tényezőtől is függővé válik az étkezésünk. Ha tudjuk, hogy az asztalra helyezett ételek mellett az étkezés minősége ugyancsak befolyással van a gyógyulásunkra, ám az egészségünk kárára is lehet, akkor tudatosabban állunk ehhez a kérdéshez.

Itt a tavasz! – Itt az ideje a lelki nagytakarításnak!

A tél vége, tavasz eleje felé nem csak a testünk, de a lelkünk is kívánja a csicsergős évszakot, hiszen elfáradunk a hosszú, hamar sötétedős, későn világosodós, hideg, fagyos hónapokban. Alig-alig bírjuk vonszolni megfáradt lelkünket a napsugaras évszakig, és meglepetten tapasztalhatjuk, hogy bizony rá is ráfér a nagytakarítás.

Öltözz okosan a fenntarthatóságot is szem előtt tartva!

A fenntarthatóság fő üzenete abban rejlik, hogy a jelen szükségleteinek kielégítése ne veszélyeztesse a jövő nemzedékeinek társadalmi, környezeti és gazdasági lehetőségeit. Az elkövetkező néhány mondatban azt igyekszünk körbejárni, hogy miért szükséges az öltözködés és a divat kapcsán is jobban törekednünk a fenntarthatóságra.